Joselu: Soha nem rejtettem véka alá, hogy madridista vagyok

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid egyik nyári igazolása, Joselu Mato is túl van első interjúján a Real Madrid hivatalos TV-csatornáján.

A visszatérés

„Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek. Az, hogy itt vagyok, mindent megváltoztat. Ez bármely futballista álma, nekem pedig már volt esélyem arra korábban is, hogy itt legyek. Mindig arról álmodik az ember, hogy hazatér oda, ahol olyan jól bántak vele és olyan sok segítséget kapott. Nagyon örülök, hogy visszatértem.”

„Ha a világ legjobb klubjából távozol, akkor természetes, hogy szomorú vagy. A visszatérés sok érzelmet hozott felszínre. A világ legjobb klubjába jössz, és az akadémiától kezdve minden teljesen megváltozott. Minden jobb lett. Nekünk akkor sikerült feljutnunk a másodosztályba. Az volt az egyik legjobb öltöző, aminek része voltam karrierem során. Sok év telt már el, rengeteg tapasztalatot szereztem, játékosként sokat fejlődtem. Családom is lett idő közben, ami nagyobb érzelmi biztonságot jelent. Nagyon büszke vagyok a karrieremre, ami elhozott idáig.”

Ancelotti

„Ő az egyik legjobb edző a világon, ha nem a legjobb. Sok edzővel dolgozhattam együtt karrierem során, de szerintem rengeteget adhat nekem taktikai szempontból és azzal kapcsolatban, hogy hogyan futballozzak, hiszen támadásban mást tudok adni a csapatnak mint a keret többi tagja. Bármi, amit mutatni tud nekem és amit tanulni tudok az első hónapokban, az előszezonban, nagyon hasznos lesz.”

Gólérzékenység

„Így születtem. Ez egy olyan ajándék, ami néhány játékosnak megvan, és hála Istennek az elmúlt években sikerült jó néhány gólt szereznem, amiért nagyon boldog vagyok. És annak is nagyon örülök, hogy megnyertem a Zarra trófeát, hiszen nem könnyű gólokat lőni a spanyol ligában.” [A Zarra trófeát az a spanyol játékos kapja, aki az adott idényben a legtöbb gólt szerezte a bajnokságban – a szerk. kieg.]

Nézz körül a kínálatban és használd ki az akciót!

BL

„Az európai küzdelmek nagy hatást gyakorolnak az emberre. A BL a legértékesebb díj a klubfutballban, a Madrid pedig a világ legjobbja. A történelem legjobb játékosai játszottak itt, az ember mindig arról álmodik, hogy a magasba emeli ezt a trófeát. Ha ez kívülről nézve is ennyire izgalmas, akkor el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet megnyerni a pályán.”

A Tizennegyedik

„Soha nem rejtettem véka alá, hogy madridista vagyok, mindig követtem a csapatot, szurkoltam nekik és szerettem őket, hiszen ez a gyerekkorom klubja. Az elmúlt években Carvajal a családtagom lett, volt lehetőségem a döntőt élőben nézni. Elmentem, hogy szurkoljak neki, mint mindenki más, és szurkolóként hatalmas élmény volt. Libabőrös voltam, különösen akkor, amikor Vini Jr. betalált. Rengeteg érzelem és emlék tör felszínre ilyenkor az itt töltött időszakom kapcsán.”

A debütálása

„A gyerekkorom klubjában debütálhattam az első osztályban, ami egy valóra vált álom. Még gólt is lőttem. Mindig megkérdezik tőlem, hogy ki adta a gólpasszt, én pedig büszkén mondom, hogy Cristiano Ronaldo, a világfutball és a Real Madrid történetének egyik legnagyszerűbb játékosa. Az ilyen dolgok soha nem törlődnek az ember emlékezetéből. Emlékszem, hogy a következő napon az Alcoyano ellen játszottunk a Castillával, én pedig egész éjjel lázas voltam. Ilyen fiatalon nagyon intenzíven éli meg az ember ezeket a fontos pillanatokat.”

Üzenet a szurkolóknak

„Nagyon köszönöm. Köszönöm a hihetetlen mennyiségű támogató üzenetet, amit a visszatérésem bejelentése óta kaptam. Ti vagytok a világ legnagyszerűbb szurkolói. Hala Madrid!”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)
Tovább

Lucas Vázquez: A Real Madrid az otthonom

A szerződéshosszabbítása után Lucas is beszélgetett a Realmadrid TV munkatársával. Szerződéshosszabbítás „Reménykedtem abban, hogy ez megtörténik, most pedig…