A Fenerbahçe búcsúüzenete Arda Gülernek

Arda Güler
Arda Güler (forrás: realmadrid.com)

A török klub érzelmes búcsúüzenettel köszönt el a Real Madridhoz csatlakozó Arda Gülertől.

Néhányunk számára ez életünk egyik legfeledhetetlenebb pillanata, amikor figyeljük ezt a srácot, aki több mint futballista. Látni, és megtapasztalni azt, hogy a 10-es sokkal több egy klub és egy közösség számára mint egy játékos.

Arda egy volt közülünk!

Arda Güler, aki 2019-ben hagyta el a Gençlerbirliğit, azt a mély gyökerekkel rendelkező ankarai klubot, ahol felnőtt, hogy csatlakozzon a Fenerbahçe együtteséhez, amelyet gyerekkori szerelmének nevezett.

2021-ben vált profivá, ekkor jött el az ideje, hogy a Saracoğlu gyepére lépjen.

Egy egyedülálló történet kezdődött ekkor, amely milliókban ébresztette ugyanazokat az érzéseket.

Fiatal tehetségünk, aki egy HJK Helsinki elleni 1-0-s győztes mérkőzés 67. percében lépett pályára először az UEFA Európa-liga 2021/2022-es idényének rájátszásában, ekkor élhette át először milliókkal közösen ezt az örömöt.

Azon a napon a 16 éves Arda, akit sokan karmesterként jellemeztek, azt mondta, hogy felejthetetlen passzok és emlékezetes gólok hősévé válhat.

2022 március 13-án, amikor az első gólját szerezte a csapat színeiben egy Alanyaspor elelni mérkőzésen, futballkarrierjének egyik talán legemlékezetesebb pillanatát élte át.

Ezt követően Arda gyorsan lépegetett fel a Çubukluzu ranglétráján.

Ügyességének, magabiztosságának, kitartásának, odaadásának köszönhetően Arda az egyik legsokoldalúbb és legsokrétűbb játékos lett, akit a futballvilág az elmúlt években látott.

Az egész ország végig nézte, ahogy a zöld gyepen egy fiatal tehetség születik a Fenerbahçe mezében.

Fiatal tehetségünk, aki kirobbanó teljesítményének és a benne rejlő potenciálnak köszönhetően a nemzeti válogatottunk mezét is magára ölthette egy Csehország elleni mérkőzésen. A 2024-es Európa-bajnokság Wales elleni selejtezőjében gólt is szerzett, amivel a legfiatalabb gólszerző lett a török válogatott történetében tétmeccseket tekintve.

Azon a napon, amikor csatlakozott klubunkhoz az „A valóság még az álmainknál is jobb” szlogenünk alatt, millióknak adott reményt mondandójának utolsó szavaival, mely szerint örül, hogy itt lehet, ez óriási boldogság volt számunkra.

Mindig emlékezni fogunk azokra a pillanatokra, amikor először sétáltál át még csodagyerekként a Fenerbahçe kapuján, amikor először viselted az ikonikus csíkos mezünket, amikor először rúgtál gólt ebben a csodálatos szerelésben…

A Fenerbahçe mezét viselve a pályán az egész nemzetünknek megmutattad egy kivételes tehetség felemelkedését…

A mai napon ez a dicsőséges történet keserédes büszkeséggel ér véget, számodra pedig egy új történet kezdődik egy óriási klubnál…

A Fenerbahçe Ardája, Törökország legnagyobb sportklubjából egy óriáshoz, a Real Madridhoz csatlakozik!

A Fenerbahçe, amely ennek a csodálatos országnak a nemzeti kincse, sportolók generációinak otthona, és szurkolók millióinak nevében: Köszönünk mindent, Arda!

Az eredményeidre mindig büszkék leszünk.

Sok szerencsét és további sikereket kívánunk neked.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Forrás: fenerbahce.org
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A klub hivatalos úton is reagált a hétközi BL-meccseken tapasztalt rasszista megnyilvánulásokra. A Real Madrid hivatalos panaszt nyújtott…