Arda Güler elbúcsúzott a Fenertől

Arda Güler
Arda Güler (forrás: realmadrid.com)

A játékos közösségi oldalán köszönt el korábbi klubjától és annak szurkolóitól.

Eljött az ideje, hogy búcsút intsek a Fenerbahçe együttesének, ahol életem eddigi legjobb napjait éltem meg. Soha nem fogom elfelejteni azt, amikor először viseltem a csíkokat, amelyekről álmodtam, a 10-es mez viselésével járó büszkeséget, a csodálatos szurkolókat és az elképesztő támogatást, amelyet bárhová is mentem, megkaptam.

Nehéz búcsúzni, de meg kellett hoznom egy döntést, amellyel még büszkébbé teszem azokat, akik hisznek bennem, és amellyel mindenkinek reményt adok, aki esetleg feladná, és amellyel bebizonyíthatom, hogy a török fiatalok bármit elérhetnek, amit csak akarnak.

Köszönöm mindenkinek, aki segített azzá az emberré válnom, aki ma vagyok. Mindig a szívemben lesztek, szeretett Fenerbahçém, ti, akik megnyitottátok előttem a válogatottunk kapuját, amellyel egy álmomat váltottátok valóra. Mindig jó emlékeket fogok őrizni rólatok. Sok szerencsét, Fenerbahçe.

Forrás: Twitter
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…