Brahim: Ez az a hely, ahol lenni akarok

Brahim Díaz
Brahim Díaz (forrás: realmadrid.com(

Hétfőn megkezdte a csapat a felkészülést a új szezonra. A játékosok, Ancelotti és Pintus vezetésével napi két edzéssel indították el a nyarat. Brahim a keddi edzés után beszélt a felkészülésről a Real Madrid TV munkatársainak.

A visszatérés

“Nagyon jól megy a visszatérés. Szeretek itt lenni az új és a korábbi csapattársakkal is. Boldog vagyok, mert ez az a hely, ahol lenni akarok.”

“Az edzések elég kemények, de tetszenek. A csapat hihetetlenül jó közösséget alkot, alig várjuk, hogy még jobban megismerjük egymást. Most a beletett munka a legfontosabb, hiszen ebből fogunk profitálni a szezon során.”

Carlo Ancelotti

“Azt mondta nekem, hogy élvezzem a játékomat, legyek önmagam és mutassam meg, mit tudok. Szeretném a lehető legjobban segíteni a csapatot, és legalább ennyire szeretnék tanulni az itt lévő nagyszerű játékosoktól. Nagyon örülök, hogy Ancelottival dolgozhatok együtt.”

Antonio Pintus

“Mikor először voltam itt, akkor már megismerhettem őt. Kemény edzéseket csinál, és keményen is kell dolgoznunk. Minél előbb formába kell lendülnünk, hogy a szezont úgy fejezhessük be, ahogyan elkezdjük. Mert nem az a lényeg, hogy 60 percig bírjuk a meccseket, hanem 100 percig kell bírnunk, ráadásul magas szintű focit kell bemutatnunk. Pintusnál így működnek a dolgok.”

Új igazolások

“Elképesztő emberek, mindannyian fejlődni és tanulni akarunk. Minden egyes játékos sokat fog adni a csapatnak, egymást is fejlődésre és tanulásra késztetjük.”

Az öltöző

“Ahogy már mondtam, egy remek közösség állt össze az öltözőben. Ez a Real Madrid, folyamatosan a győzelmekre és a trófeákra törekszünk. Ez egy olyan hely. ahol az új játékosok hamar otthon tudják érezni magukat.”

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK