Fran García: Megpróbálom bebizonyítani, hogy ide tartozom

Fran García
Fran García (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid egyik nyári igazolása, Fran García a Realmadrid TV munkatársával beszélgetett.

Az első napok

„Tudjuk, hogy nagyon hosszú az idény, sok sorozatban leszünk érdekeltek, így a lehető legjobban fel kell készülnünk és jó formában kell érkeznünk a barátságos meccsekre.”

„Szerencsés vagyok, hogy a Castillában töltött időszakom vége felé osztozhattam az öltözőn néhány sráccal a mostani csapatból, hiszen néha együtt edzettünk. Ez olyan, mint egy család, mindig nagyszerű a hangulat. Ez nagyon fontos. Nagyon örülök, hogy itt lehetek, hogy itt fejlődhetek tovább.”

Ancelotti

„Nagyon közel áll a játékosokhoz, mindig ott van, hogy kijavítsa a hibákat a játék minden elemében. Megpróbál engem helyezkedéssel kapcsolatban terelgetni, elmondja, hogy hol kell lennem, amikor kihozzuk a labdát. Nagyon örülök, mind neki, mind az edzői stábnak, mivel ez a közvetlenség sokat segít, különösen az új játékosoknak.”

Előszezon

„Az első néhány nap mindig nagyon intenzív, különösen akkor, amikor próbálunk formába rendülni a szünet után. Sokat kell dolgozni az edzőteremben, aztán jöhetnek Pintus gyakorlatai a pályán, amelyeket jól ismerünk.”

Erőnlét

„Mingid szerettem vigyázni magamra, ebből a szempontból nagyon elkötelezett vagyok. Az, hogy itt lehetek és fejlődhetek ebben a komplexumban, és minden, ami rendelkezésünkre áll, hihetetlen. Úgy élvezem, mint egy kisgyerek.”

play-rounded-fill

Visszatérés

„Nagyon büszke és izgatott vagyok, hogy visszatérhettem három év távollét után. Az, hogy visszatérhettem arra a helyre, amit 13 éves korom óta otthonomnak tekintek, boldoggá tesz, emellett pedig hihetetlenül büszke vagyok az elvégzett munkámra.”

Fejlődés

„Még mindig látom azt a fiatal srácot, aki izgatottan, sikerre éhesen hagyta el az otthonát, hogy azt csinálja, amit szeret, ráadásul álmai klubjában tegye azt. Esélyem volt arra, hogy játékosként és emberként is fejlődjek és bejárjam az utamat ezen a helyen, hiszen nagyon fiatalon hagytam el az otthonomat. A Rayo lehetőséget adott arra, hogy tovább fejlődjek és érettebbé váljak, mind emberként, mind futballistaként. Most férfiként tértem vissza, és megpróbálom bebizonyítani, hogy ide tartozom.”

Meglepett Bellingham, Brahim és Arda Güler?

„Kiemelném, hogy milyen gyorsan és remekül beilleszkedtek úgy, hogy különböző országokból érkeztek. Remekül kijönnek a csapat többi tagjával, ez pedig jól mutatja, hogy miként is mennek itt a dolgok.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK