Joselu: Nagy meccsek várnak ránk az Egyesült Államokban

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

A blancók nyáron igazolt támadója a Realmadrid TV munkatársával beszélgetett.

„Nagyon örülök, hogy visszatértem. A régi emlékek folyamatosan feltörnek. Néhány dolog változott, mint például a csapattársak, de gyorsan alkalmazkodok. Nagyon örülök, hogy újra itt vagyok.”

„Tudjuk, hogy a játékosok milyen kvalitásokkal bírnak. A legmagasabb intenzitással dolgozunk, mindannyian meg akarjuk nyerni a meccseket, labdát akarunk birtokolni. Nagyszerű, hogy ezekkel a játékosokkal osztozhatok a pályán.”

„Ki kell élvezni az életet. Karrierem azon szakaszában vagyok, ahol minden percét és másodpercét ki kell élveznem annak, amin keresztül megyek. 12 év után valami újat tapasztalhatok meg.”

„Sokkal érettebb vagyok mind emberileg, mind játékosként. Családom van, gyermekeim születtek, az életet már teljesen más szemmel nézem. Gyerekként távoztam innen, gyerekként éltem át az álmomat, miszerint debütálhatok a Real Madridban. Most teljesen más játékos vagyok, sokkal tapasztaltabb lettem és több tudással rendelkezem, ezért térhettem vissza.”

„Minden könnyebb úgy, hogy Carvajal, Nacho és Lucas is itt van. Nagyszerű a kapcsolatunk azóta is, hogy távoztam, sokszor találkoztunk. Ők mindent könnyebbé tesznek számomra. Megmutatják, hogy miként működnek a dolgok, így nagyon könnyű dolgom van.”

„Carvajal különleges, hiszen ő a családom tagja, minden nap vele vagyok. Már korábban is remek volt a kapcsolatunk. Nacho mindig a kapitányom volt, ezt mindig közvetítettem is felé. Tudja, hogy a Castillánál is ő volt a kapitányom. Lucas a kedvenc galíciaim. Sok közös emlékünk van. A gyökereink összekötnek minket, sokat beszélünk erről.”

„Sok emlékem van az USA kapcsán. Emlékszem, hogy miután a Castillába igazoltam, szóltak, hogy túrára megyek az első csapattal, ez pedig újdonság volt számomra. Így ez az út most sok emléket hoz felszínre. Csodás lesz, nagy meccseket játszunk majd, az pedig, hogy a Madrid az Egyesült Államokba látogat, sok embert tesz ott boldoggá. Alig várom.”

„Ancelotti azt kérte, hogy legyek önmagam. Amit az elmúlt években csináltam, az hozott vissza ide. Kérte, hogy törjek be a tizenhatoson belülre, mivel befejező csatár vagyok. Alkalmazkodom az edzésekhez, a csapat játékához és a társaimhoz.”

„Mindig is a Real Madrid volt a csapatom. Mindig madridista voltam, és voltam olyan szerencsés, hogy ezt a mezt viselve pályára léphettem a Bernabéuban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)
Tovább

Lucas Vázquez: A Real Madrid az otthonom

A szerződéshosszabbítása után Lucas is beszélgetett a Realmadrid TV munkatársával. Szerződéshosszabbítás „Reménykedtem abban, hogy ez megtörténik, most pedig…