Pulisic: Izgatottan várjuk a meccset

Christian Pulisic
Christian Pulisic (forrás: Milan TV, acmilan.com)

Az AC Milan oldaláról a friss nyári igazolás, az amerikai Christian Pulisic állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére az olasz együttes Real Madrid elleni felkészülési meccse előtt.

AC Milan

„Nagyon örülök, hogy az AC Milanban vagyok, ahogy annak is, hogy az Egyesült Államokba, a hazámba jöttünk az előszezonra. Nem tagadom, az elmúlt időszak hektikusra sikerült számomra, de a pozitív értelemben, és minden pillanatát élvezem. Azt követően döntöttem úgy, hogy csatlakozom az AC Milanhoz, hogy többször is beszéltem az edzővel. Nagyon örülök, hogy így döntöttem.”

A csapat

„Az igazgatók és az edző nagyon szerették volna, ha a csatlakozom a csapathoz. Emellett az, hogy olyan játékosok vannak itt mint Tomori, Giroud és Loftus, megkönnyítették a döntést. Londonban nagyon jó barátok voltunk. Ami a keretet illeti, nagyon kedvelem azokat a játékosokat, akik már itt voltak, és azokat is, akik frissen érkeztek. Megvan közöttünk a kémia, és ennek a magas minőségű keretnek köszönhetően komoly ambícióink vannak. Szeretnénk minden trófeáért harcban állni.”

Izgalom, tapasztalat

„Sokat tanultam abból, hogy sok országban játszottam már. Sok tapasztalatot szereztem, versengő típus vagyok, így remélem, hogy győztes mentalitást hozok a csapatba. Nagyon szeretem ezt a sportot, szeretném a lehető legjobb teljesítményt nyújtani és hozzájárulni a pályán a sikerekhez. Olaszország egy remek pozitív változás az életemben minden szempontból. Már most sokat tanulom a nyelvek, próbálom tanulmányozni. Remélem, hogy a spanyol tudásom segít valamennyit.”

Múlt, jelen és jövő

„Úgy gondolom, hogy az a fiatal srác Hershey-ből nem is álmodott arról, hogy ilyen messzire jut. Büszke vagyok az eddig elért eredményeimre, az pedig, hogy az AC Milanban lehetek, megtiszteltetés számomra. Különleges dolog a BL-ben és a Serie A-ban játszani, remélem, hogy az elkövetkezendő évek még izgalmasabbak lesznek.”

Előszezon

„Ez az első előszezonom az AC Milannal, és különleges, hogy az Egyesült Államokban vagyunk. Remélem, hogy ez még inkább segít abban, hogy egyre nagyobb legyen a Rossoneri szurkolótábor a hazámban.”

Mélyvíz

„Egy hosszú repülőút után érkeztünk meg, nagyon gyorsan fogunk pályára lépni. Tanulmányoztuk az ellenfelünket, győzelmi szándékkal a fejünkben készültünk a meccsre. Úgy megyünk ki a pályára, hogy győzni és harcolni akarunk, miközben tisztában vagyunk azzal is, hogy fizikálisan még nem vagyunk tökéletes formában. Izgatottan várjuk a kezdést, szeretnénk jó benyomást kelteni ezen az első néhány meccsen.”

Forrás: acmilan.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK