Következik a második felkészülési meccs

Vini és Modrić is a kezdőben kaphat helyet a második felkészülési meccsen.
Vini és Modrić is a kezdőben kaphat helyet a második felkészülési meccsen. // kép: realmadrid.com

A Real Madrid holnap hajnalban (2:30) a Manchester United ellen lép pályára Houstonban.

Ciao, Milan! Hello, Manchester!

A srácok néhány nappal ezelőtt a Milan ellen kezdték meg a felkészülést a következő szezonra, és sikerült is egy győzelemmel ünnepelni, miután 2-0-ról fordították meg 2-3-ra a találkozót Valverde duplájával és Vini találatával.

Holnap, magyar idő szerint 2:30-kor Spanyolország legsikeresebb csapata (35 bajnoki cím) angliai legsikeresebb (20 bajnoki cím) klubjával csap össze Houstonban az NRG Stadiumban. Ez a meccs nemcsak a hazai bajnokságokban megszerzett trófeák miatt lesz igazi derbi, hiszen a Real Madrid és a Manchester United is ült már többször Európa trónján. Igaz, ebben a madridiak csúcstartóak a 14 BEK/BL trófeával, de a manchesteri 3 is rekordnak számít Nagy-Britanniában. 

video
play-rounded-fill

Ismerős arcok, lehetséges kezdő

A mérkőzés külön érdekessége, hogy egy év után ismét együtt lesz pályán a Casemiro-Kroos-Modric hármas, igaz, már leginkább ellenfelekként. Amit még tudni lehet, hogy Arda Güler minden bizonnyal ezt a találkozót is kihagyja és talán na Barcelona elleni mutatkozhat majd be.

Több spanyol lap is arról számolt be, hogy a legutolsó edzésen Ancelotti a következő összeállításban próbálgatta az A csapatot, és nagy az esély rá, hogy az MU ellen is ez lesz a kezdő:

Courtois, Carvajal, Rüdiger, Alaba, Fran García, Tchouaméni, Camavinga, Modric, Bellingham, Vini Jr., Rodrygo / Brahim

Lehetséges kezdő a AS / Marca szerint.

A Manchester előrébb jár

Igaz, csak a felkészülésben. Az angol csapat korábban kezdte meg az előszezont, így nekik ez a holnapi már az ötödik meccsük lesz a nyáron. Ahogy a Real Madridnál, úgy Erik Ten Hag csapatában is vannak új szerzemények, így például Onana és Mason Mount is ott lehet majd a pályán Houstonban.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK