Joselu: Nagyon örülök a gólomnak és a győzelemnek

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a két gólszerző, Jude Bellingham (akit egyébként a mérkőzés legjobbjának választottak) és Joselu Mato nyilatkozott az újságíróknak a Manchester United legyőzése után.

Joselu:

„Csalódott voltam a fejes miatt, amit kihagytam, de nagyon örültem, hogy megszereztem a gólt és meglett a győzelem. Nem ez az első alkalom, hogy próbálkoztam ezzel a mozdulattal, most jól sikerült. Azt tettem, amit az utolsó pillanatban kigondoltam. A labda nagyon magasan jött, átfordultam, a labda pedig bement a hálóba.”

„Edzéseken próbálok mindent megtenni, hogy gólt szerezzek. Nagyon örülök, hogy fontos találat volt, bebiztosította a győzelmet, és az előszezon hátralévő részére nézve is jót tett a morálunknak. Jó teljesítményt nyújtunk.”

„Nem vagyok még itt három hete, minden újdonság számomra. Nem szeretek a számokról beszélni. Azért jöttem, hogy segítsek, hogy megtegyem, amit az edző kér tőlem. Egy csatár szeret gólt szerezni, ezért is örülök. Minden könnyebb, ha ezekkel a játékosokkal vagy körülvéve. Nagyon jól fogadtak, könnyedén beilleszkedtem.”

Jude Bellingham
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)

Bellingham:

„Az első pillanattól kezdve érzem a társaim és a stáb bizalmát. Jól érzem magam és magabiztos vagyok.”

„Öröm számomra, hogy ezekkel a játékosokkal futballozhatok, ahogy ezt minden interjúban el is mondom. Nem tudom, hogy a gól les volt-e, nem vagyok biztos benne. Nagyszerű passzt kaptam Rüdigertől. Nagyon jó ezekkel a játékosokkal játszani, akik jól értelmezik a megindulásaimat.”

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK