Vini Jr. és Rodrygo: Együtt történelmet írunk majd a Real Madridnál

Vini Jr. és Rodrygo
Vini Jr. és Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A blancók két fiatal brazil csillaga együtt nyilatkozott a RealmadridTV munkatársának az amerikai túra alkalmával.

Az új mezszámaikról:

Vini Jr.: „Igazán boldog és nagyon hálás vagyok, hogy viselhetem ezt a mezt, amit Cristiano, Juanito… Nagyszerű játékosok. Szóval tényleg boldog vagyok és remélem, hogy nagyszerű idényünk lesz.”

Rodrygo: „Sokat jelent számomra ez a mez. Ez egy olyan szám, amelyet gyerekkorom óta nagyon szerettem. Ráadásul ennél a klubnál komoly történelme van. És ahogy Vini is mondta, én is remélem, hogy remek idényünk lesz.”

Melyik korábbi játékos inspirál, aki viselte ezt a mezt?

Vini Jr.: „Cristianót mondanám, mivel az első meccsétől az utolsóig, mindegyiket láttam. Emellett meghatározó volt a klub egyik korszakában, úgyhogy nagyon izgatott vagyok, ő az egyik példaképem, egy valóra vált álom, hogy ezt a mezt viselhetem.”

Rodrygo: „Van néhány történelmi játékos, Paco Gento például 6 BEK-et nyert. Igazi megtiszteltetés lenne közel kerülni ehhez, vagy akár hatot megnyerni. Szóval nagyon örülök, hogy ezt a mezszámot viselhetem.”

play-rounded-fill

A legjobb dolog Rodrygóban?

Vini Jr.: „Minden. (nevet) Ahogy a játékot megérti, a kvalitásai, minden, amire képes a pályán. Ennyi.”

A legjobb dolog Viniben?

Rodrygo: „Amit a legjobban kedvelek benne, az az, hogy mindig elintézi az emberét, bárhol is legyen, mindig cselez, soha nem fél, bármilyen helyzetben is legyen. És imádom a személyiségét.”

A Vini – Rodrygo páros egy szóval:

Vini Jr.: „Csodálatos. (nevet) Egy szóval, nem? Akkor csodálatos.”

Rodrygo: „Egész. Kiegészítjük egymást.”

Inspiráció a gyerekek számára:

Vini Jr.: „Kemény munkával mindent elérhetsz. Brazíliából jöttünk és sikerült eljutnunk a Real Madridba. Erősnek kell maradni, a srácok így tudnak előre lépni.”

Rodrygo: „Én is ugyanezt tudom elmondani. Brazíliából jöttünk, voltak nehéz, kemény időszakok, de most itt vagyunk. Együtt történelmet fogunk írni ennél a klubnál.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK