A végső állomás Orlando, ellenfél a Juventus

A csapat Bellingham első találatát ünnepli.
A csapat Bellingham első találatát ünnepli. // kép: realmadrid.com

A Real Madrid holnap hajnalban a Juventus ellen lép a pályára a felkészülési időszak utolsó mérkőzésén.

Bye-bye, USA!

A 2023-mas előszezon lassan a végéhez közeledik. A csapat amerikai turnéjának utolsó mérkőzése következik, magyar idő szerint, holnap hajnali 1:30-kor. Két hét kőkemény felkészülés végére kerül ezzel majd pont: a srácok ezalatt megjárták Los Angelest, Houstont, Dallast és most Orlandót.

video
play-rounded-fill

Az ellenfél pedig a Juventus, aki Olaszország legeredményesebb klubjának mondhatja magát. Egyébként ez lesz a 22. Real Madrid – Juventus összecsapás, ennél többször (26) csak a Bayern Münchennel találkozott a spanyol klub a nemzetközi porondon. A Juventus elleni találkozók közül minden madridista a Hetedik és a Tizenkettedik megszerzésére gondol vissza legszívesebben. Remélhetőleg ismét egy remek meccset láthatunk majd, mielőtt augusztus 12-én megkezdődne a 2023/24-es szezon.

Eddigi eredmények

A Real Madridnak a Juve elleni lesz aa negyedik felkészülési mérkőzése a Soccer Champions 2023 keretein belül. Ancelotti csapata először legyőzte 3-2-re a Milant, majd 2-0-ra a Manchester Unitedet, legutóbb viszont 3-0-ás vereséget szenvedett a Barcelonától. 

A Juventus ezidáig csak egy meccset játszott az amerikai turnén, akkor viszont tizenegyesekkel legyőzték a Milant.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK