Camavinga: Nagy öröm számomra, hogy elértem ezt a számot

Eduardo Camavinga
Eduardo Camavinga (forrás: realmadrid.com)

A fiatal francia középpályás, Eduardo Camavinga a RealmadridTV munkatársával beszélgetett. Az interjú apropója az volt, hogy a játékos a Bilbao ellen játszotta 100. mérkőzését a Real Madrid színeiben.

„Nagyon örülök, hogy egy kicsit többet adhatok hozzá a Real Madrid történelméhez. Fiatal vagyok, a 100 mérkőzés pedig rengeteg. Nagyon örülök, hogy elértem ezt a számot, szeretnék még sok meccset lejátszani itt.”

„Mindent bele kell adnod ezért a mezért, hiszen elképesztő történelme van. Fiatal korom óta szerettem volna ezt a mezt viselni, most pedig nagyon boldog vagyok. Nagy öröm számomra, hogy ilyen sok meccset játszhattam ebben a szerelésben.”

„Az eddigi legnagyszerűbb emlékeim? Az egyik ilyen a debütálásom ebben a csodálatos stadionban, a Santiago Bernabéuban. A másik pedig a Bajnokok Ligája, ami egy olyan sorozat, amelyben mindenki szerepelni akar és amelyet mindenki meg akar nyerni. Nagyon örülök, hogy megnyertem ezt a trófeát.”

„Az első napomtól kezdve jól érzem magam, mivel az emberek és a klub nagyon kedvesek. Most, hogy egyre többet játszom, még boldogabb vagyok. A cél mindig a győzelem, minden egyes meccset és trófeát meg akarunk nyerni, hogy tovább bővítsük a Real Madrid trófeás vitrinjének tartalmát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK