Bellingham: Nagyon élvezem a játékot

Bellingham
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül mindhárom gólszerző, vagyis Joselu, Tchouaméni és Bellingham is elmondta gondolatait az újságíróknak a Girona elleni győzelem után.

Bellingham:

„Fontos győzelem volt, hiszen remekül teljesített a Girona. Ezzel most kifejeztük a bajnoki céljainkat; három lőtt és nulla bekapott gól egy olyan csapat ellen, amely remekül teljesített.”

„Jól érzem magam ezzel a csapattal. Szabadon mozoghatok, nagyon élvezem a játékomat és hogy itt vagyok. Bármikor is veszem fel ezt a mezt, mindig próbálom a legjobbamat nyújtani.”

„Hogy őszinte legyek, nem volt a legjobb a befejezés a gólomnál. Lehet, hogy lőhettem volna még egyet, de a legfontosabb most a győzelem.”

„A gólpasszom Joselunak? Három hónapig minden egyes nap figyeltem Modrićot. Csak szerettem volna kreatív lenni. Ez egy fontos gól volt, mivel levette rólunk azt a nyomást, amit az elején ránk helyeztek.”

„Hét gól és két gólpassz? Nem rossz számok! Ez egy jó kezdés, de az idény rendkívül hosszú, én pedig szeretném továbbra is így folytatni. Nem mindig fogok betalálni vagy gólpasszt adni, de megpróbálom mindig a legjobbamat nyújtani, hogy hatással legyek a mérkőzésre.”

„Nem tudom, hogy az ünneplésemet hol csináltam először. Talán a Birminghamnél. Inspiráló látni, hogy a gyerekek leutánozzák az iskolában. Nagyon örülök, hogy követik a meccseket.”

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

Joselu:

„Meg voltunk győződve róla, hogy a Girona kemény ellenfél lesz. Úgy jöttünk ide, hogy győzni akartunk, hogy a tabella élére akartunk állni. A csapat nem kezdett jól, de ez normális, idegenben vagy, az ellenfél ilyenkor mindig megnyomja az elejét. Megfelelő tervvel érkeztünk, sikerült három gólt szereznünk idegenben. A legfontosabb az áldozatkészség és a csapatszellem az öltözőben az olyan nehéz meccsek előtt mint a mai.”

„Az első osztályban minden meccs nehéz. Az ellenfelek egyre erősebbek, ellenünk pedig mindig óriási intenzitással vetik bele magukat a meccsbe, hiszen nagyon szeretnék a liga legjobb csapatát legyőzni. Összességében jó munkát végeztünk. A legtöbb helyzetünket kihasználtuk, betaláltunk, most pedig nagyon örülünk, hogy megszereztük a három pontot idegenben.”

„Nagyon magabiztos vagyok. Kihozom a legtöbbet a játékpercekből, amelyeket az edzőm biztosít nekem. Azért vagyok itt, hogy segítsek. Ezért jöttem. A mindennapok hihetetlenek, a csapattársak, mindenki remekül fogadott már az első pillanatban, ez pedig mind a mindennapokban, mind pedig a meccseken megmutatkozik. Az ilyen meccsek csak erősebbé tesznek minket.”

„Mindig ez volt a klubom, meg kell harcolnod azért, hogy itt lehess. Szerencsés voltam, hogy tíz éve itt játszhattam, és számomra a legnagyobb dolog futballistaként az, hogy itt vagyok. A második, harmadik fiatalságomat élem, nagyon élvezem. Számomra ez több mint egy címer viselése, ez az életem egyik legfontosabb része.”

„Megpróbáltam lőni, de nem ment be, ekkor láttam, hogy Jude hátulról megérkezik. Próbáltam a labdát középre juttatni, Jude pedig mágnesként vonzza az ilyen labdákat. Hihetetlen módon zárta le a meccset.”

Tchouaméni
Tchouaméni (forrás: realmadrid.com)

Tchouaméni:

„Végre betaláltam. Segítettem a csapatnak a gólommal, nagyon örülök a gólnak és a győzelemnek is. Ezt a mozdulatot edzésen gyakoroltam, és ismerve Kroost, tudtam, hogy jó labdát fog középre küldeni. Szép gól volt. Minden csapattársam örült nekem. Az, hogy meglőhettem első gólomat a Real Madridban, egy álom.”

„Nehéz meccs volt ez, hiszen a Gironáról tudtuk, hogy remek csapat, kiváló játékosokkal. Szükségünk volt erre a győzelemre, és jól teljesítettünk. Boldogan mehetünk haza.”

„El kell végeznem a feladatomat a csapatért. Csodás keretünk van, minden játékosnak jól kell éreznie magát, meg kell mutatnia a pályán, hogy mit tud. Ma megpróbáltam megtenni, ami tőlem telik, úgy gondolom, hogy jó meccset játszottam. Komplett játékos vagyok, mivel mind támadásban, mind védekezésben el tudok végezni minden feladatot. Próbálom kihasználni a fizikai adottságaimat és a technikai képességeimet is.”

„Így kell folytatnunk tovább. Most a Napoli ellen fogunk játszani, a legfontosabb, hogy megfelelően regenerálódjunk, mivel fontos meccs vár ránk kedden.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Real Madrid a LaLiga bajnoka
Tovább

Íme a 2024/2025-ös bajnoki menetrend

Hivatalossá vált a Real Madrid bajnoki menetrendje, már ami a hétvégéket és a hétközi fordulókat, illetve az ellenfeleket…