Rudi Garcia: Csalódottak vagyunk a végeredmény miatt

Rudi Garcia
Rudi Garcia (forrás: Youtube Screenshot, CalcioNapoli24)

A Napoli oldaláról a csapat edzője, Rudi Garcia, illetve Matteo Politano, az olaszok támadója beszélt a sajtó munkatársaival a Real Madrid elleni BL-csoportmeccs után.

Rudi Garcia:

„Csalódott vagyok az eredmény miatt, de sok mindennel elégedett vagyok a teljesítményünk kapcsán. Egyenrangúak voltunk a Real Madriddal, ez pedig megmutatja, hogy milyen jók is vagyunk. Sajnos az egyenlítésük után meginogtunk, majd bekaptunk egy második gólt is. Ebben a pillanatban rögtön újra kellett szerveződnünk, majd újra lendületbe kellett jönnünk.”

„Nem panaszkodom az első bekapott gól miatt, mivel mindig hátulról próbálunk építkezni, így megvan a labdavesztés kockázata. De jobban kellett volna figyelnünk Bellingham gólja előtt. Ez az egyetlen dolog, amit sajnálok, mivel ott jobban kellett volna játszanunk.”

„A második félidőben egy sokkal agresszívabb Napolit láthattunk, amely jól tartotta a labdát, támadott, visszaszorított egy olyan topcsapatot, mint a Real Madrid. Jó hozzáállást, nagy intenzitást láttam.”

„Ez volt a negyedik meccsünk kilenc nap alatt, néhányan a srácok közül rengeteget játszottak az elmúlt időszakban. Ezért is hoztam be friss embereket a padról. Tetszett, ahogy beálltak, fontos szerepet játszottak a meccsen.”

Matteo Politano:

„Nagyon szomorúak vagyunk, mivel nem érdemeltünk ma vereséget. 90 percig meccsben voltunk, a második félidőben mi irányítottuk az eseményeket.”

„Volt egy 20 perces szakasz, amikor a saját tizenhatosukhoz szegeztük őket. Sajnos nem sikerült kihasználnunk azt a két-három lehetőséget, ami adódott előttünk amikor előnyben voltunk.”

„Mindenesetre megmutattuk, hogy képesek vagyunk nagyszerű teljesítményre egy fantasztikus csapat ellen, ebből pedig erőt és magabiztosságot meríthetünk a továbbiakra.”

Forrás: sscnapoli.it
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK