Bellingham: A célom a válogatottal az, hogy trófeákat nyerjek

Bellingham (forrás: realmadrid.com)
Bellingham a válogatottban (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid angol kiválósága a válogatott szünetben a Mirror munkatársával beszélgetett egy szülővárosában, Stourbridge-ben megrendezett eseményen.

Az angol válogatott jövője

„A következő 12 hónapra az angol válogatottal az a célom, mint ami a következő 10-15 évre is: megpróbálni nagy tornákat nyerni. Szerintem ezt most már nyugodtan kimondhatjuk. A legutóbbi tornák esetében már közel jártunk, de az, hogy most visszanézzünk és azt mondjuk, hogy igen, élvezetes volt, de legyünk reálisak… Nem látom értelmét ennek. Fel kell használnunk a legutóbbi tornákon szerzett tapasztalatainkat a továbblépésre, és most már hozzunk haza néhány trófeát.”

„Ez a közös célunk, amely felé haladunk, és nem félünk kimondani. Az utóbbi évek arról szóltak, hogy próbáljuk ezt elrejteni, így pedig nem is vallhatunk kudarcot. De most már akarnunk is kell kimondani, hiszen így érhetjük el a célt.”

„Ha megnézzük az utóbbi időszak néhány tornáját, látszik a fejlődés, az pedig nagyon fontos, hogy a szükséges mentalitással rendelkezünk, és hiszünk abban, hogy megnyerhetjük a tornát. Természetesen ezt alázattal tesszük és két lábbal a földön járunk, bármilyen mérkőzés is várjon ránk.”

„Nem fogsz minden tornán a hét legjobb ellen pályára lépni, és fontos, hogy minden mérkőzést úgy fogj fel, mintha az lenne az utolsó a sorozatban. Pontosan így állunk hozzá a barátságos meccseinkhez, a selejtezőkhöz… Ha nem tudjuk elérni a vágyott eredményt, akkor mindenki láthatja rajtunk, hogy rosszul érezzük magunkat emiatt. Amikor pedig sikerül, akkor látható, hogy mennyire sokat jelent ez az egész keret számára.”

„Nyilvánvalóan szükség van arra, hogy higgyünk a győzelemben, hiszen ezért vagyunk itt, megvan ehhez a csapat minősége. Természetesen mindezt szerényen.”

A McDonalds Fun Football program nagyköveteként vett részt egy eseményen szülővárosában

„Hogy őszinte legyek, nagyon jó érzés látni, ahogy ezek a srácok beszélnek rólad, ahogy az utad inspirálja őket, ahogy ez az esemény is arra sarkallja őket, hogy futballozni akarjanak. A legfontosabb ezekkel az eseményekkel kapcsolatosan pontosan ez. Ezek ingyenes események, amelyeket bárki látogathat. Fiúk, lányok együtt versenyezhetnek, szórakozhatnak. Ebben a korban az a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat. Szórakozni, szocializálódni, új emberekkel találkozni a futballnak köszönhetően, aktívan tölteni az időt az edzéseken. A meccs a végén nagyszerű, sokat visznek el ebből. De számomra és azok számára, akik ebben részt vesznek, a legtöbbet a mosolyuk jelenti.”

Forrás: Mirror
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK