Diego Alonso: Büszke vagyok a csapatra, bár van még hova fejlődni

Diego Alonso
Diego Alonso (forrás: sevillafc.es, Video Screenshot)

Az uruguayi edző a Real Madrid elleni bajnoki után első mérkőzés utáni nyilatkozatát adta a Sevilla mestereként.

„Összességében jó teljesítmény volt, azt tették a srácok, amit kértem tőlük, bátrak voltak és helytálltak a Madrid ellen. Büszke vagyok arra, amit a játékosok tettek, bár van még hova fejlődni, de ez több volt mint pozitív.”

„Hátulról építkezve játszottunk, kerestük az üres területeket… Sok mindent magunkkal vihetünk ebből a meccsből, például az elszánt letámadást, védekezést, látszámfölényt… Tetszett, amit láttam, kár, hogy nem szereztük meg a három pontot.”

„Ez az az út, amin én járni szeretek, ezt mutattam meg nekik. Még mindig hosszú út áll előttünk, de a hiten alapuló építkezés útja az, amit ma csináltunk, félelem, komplexusok nélküli helytállás, fej-fej mellett haladva velük… Ennek nagyon örülök, de az eredménynek nem, mivel csak a győzelem számít.”

„A mai erőfeszítéseink azt jelentik, hogy a kedd nagy kihívás lesz, különösen ha azt nézzük, ki lesz az ellenfelünk. (A Sevilla az Arsenal ellen lép pályára a BL-ben – a szerk. kieg.) Bízunk az erőforrásainkban, megpróbáljuk őket tovább erősíteni, hogy érvényesülni tudjunk a mérkőzésen.”

„A hangulat a stadionban olyan volt mint mindig. Nem változott azóta, hogy játékos voltam. Kiléptem a pályára és emlékeztem rá, a szurkolók fantasztikusak, elképesztő hangulatot teremtenek. A csapat meghálálta a támogatásukat, remélem, hogy ezt tudjuk majd folytatni a további meccseinken is.”

Forrás: sevillafc.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Villarreal elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, Kepa.Védők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas…
Bernabéu Stadion
Tovább

Jöhet a bajnoki El Clásico Miamiban?

A FIFA zöld utat adott az elképzelésnek, amely ellen korábban határozottan kiállt. Az Egyesült Államok futballra gyakorolt befolyása…