Artur Jorge: Számunkra ez történelmi meccs lesz

Artur Jorge
Artur Jorge (forrás: Youtube Screenshot, DAZN Portugal)

A Braga mestere is megtartotta mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a holnapi BL-találkozót megelőzően.

Az ellenfél

„Ez az az út, amelyen járni akarunk, ahol lehetőségünk van arra, hogy a világ legjobb csapataival mérkőzzünk meg. Eddig két jó meccset játszottunk a Bajnokok Ligájában, jó csapatjátékkal, szép emlékekkel. Ezen a két meccsen megmutattuk, hogy képesek vagyunk a kemény munkára, ezt szeretnénk a következő meccsre is átvinni.”

Különleges meccs

„Ez egy olyan mérkőzés, amely ott lesz az SC Braga történelemkönyveiben. Igyekszünk a világ egyik legjobb csapata ellen ambiciózusan hozzáállni a meccshez, de fegyelmezettek is akarunk lenni annak érdekében, hogy elérjük a kívánt eredményt és a végsőkig harcolni fogunk a győzelemért.”

Felkészülés

„Ambiciózusak és felelősségteljesek vagyunk, mindent megtettünk, hogy felkészüljünk. Készen állunk a mérkőzésre, a játékosaink önbizalmára fogunk építeni. Bármi lehetséges, ha minden erőnkkel küzdünk a jó eredményért.”

Elkötelezettség

„Olyan csapatot szeretnénk, amely végrehajtja a kidolgozott tervet. Egy olyan csapatot szeretnénk a pályán látni, amely képes megmutatni, hogy mit is tud, amelyhez minden játékos hozzáteszi a magáét.”

A Real Madrid helyzete

„Egy kiváló kerettel rendelkező ellenfélről van szó. Még ha a meccset megelőzően a Sevillával is játszottak, utána pedig az FC Barcelonával találkoznak, nem gondolom, hogy megkönnyítik a dolgunkat.”

Forrás: scbraga.pt
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK