Ancelotti: Ma Vini Jr. jelentette a különbséget

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Braga elleni győzelem után is elmondta gondolatait az újságíróknak.

Vini

„Újra a legjobb formájában van. Gólt szerzett, amelyet a lehető legapróbb eltérés miatt nem adtak meg, továbbá adott két gólpasszt, egyet Rodrygónak, egyet Bellinghamnek. Visszatért, újra formába lendült. Ma ő jelentette a különbséget.”

„Megpróbálunk négy védővel játszani, Bellingham a bal oldalra vált ki, így Vini Jr. frissebb lehet a fordulásoknál, kontráknál. Nem tudom, hogy ma mennyit futott. Az ellenfél nagyon magasan védekezett, ebből született az első gólunk. Nagyon jól dolgoztak össze labdával és anélkül is. Még javulnunk kell ebben, de remek munkát végeztek mindketten.”

El Clásico

„Most, hogy vége a mérkőzésnek, pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk. Mindent, ami a győzelemhez kell. Van időnk felkészülni. Nagyon élveztem Camavinga játékát a középpálya közepén, nagyszerűen játszott. Maximális izgatottsággal várjuk a meccset.”

Rodrygo

„A gól nagyon fontos volt, mivel megnyitotta a meccset. Remekül játszott az elmúlt mérkőzéseken, a gól jót fog tenni neki.”

Bellingham fájdalma a meccs vége felé

„Rendben van. Érzett valamit, de ez csak azért volt, mert puha volt a pálya. Egy kicsit fáradt, de ez várható volt.”

Védekező munka

„A négy védő csodás munkát végzett, Camavinga remekül segített be. A második félidőben egy kicsit többet szenvedtünk, már majdnem eldőlt a meccs, amikor betaláltunk. Ez hatással volt az önbizalmunkra, nehezebb dolgunk lett ezt követően. Nagyjából egy órán át remekül védekeztünk. A Braga sok játékossal támadott, nem volt könnyű labdát szerezni.”

Rüdiger a lefújás után

„Nem tudom, hogy mi történt. Valamilyen dulakodás történt a Braga másodedzőjével, talán Modrić is ott volt, ő pedig dühös volt. Nehezen tudtuk megnyugtatni, de amint az öltözőbe ért, rendben volt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK