Rodrygo: Köszönöm az edzőmnek, hogy mindig hitt bennem

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A Braga elleni győzelem után a játékosok közül Vini Jr. mellett még Rodrygo, Camavinga és Fran mondta el gondolatait az újságíróknak.

Rodrygo:

„Nagyon szerettem volna betalálni. Nem volt túl sok szerencsém az elmúlt időszakban. Jól játszottam, minden tőlem telhetőt megtettem, de egyszerűen nem ment be a labda. Ma nem játszottam annyira jól, de betaláltam. Ilyen a futball. Nagyon örülök, hogy meglőttem a gólt és a csapat nyert. Remélem, hogy így folytatjuk majd.”

„Betalálni a BL-ben mindig különleges, mivel számomra ez egy különleges sorozat. Most így kell mennünk tovább, mivel még nagyon sok dolog vár ránk.”

„Szeretnék köszönetet mondani az edzőmnek, mivel mindig hitt bennem. Mindig segített megnyugodni. Látta, hogy kezdek frusztrált és szomorú lenni, mert nem találtam be, de mindig motivált engem és hitt bennem. Nagyon hálás vagyok neki ezért, imádom érte. Most csak folytatnunk kell a munkát.”

Camavinga
Camavinga (forrás: realmadrid.com)

Camavinga:

„Kemény mérkőzés volt az utolsó pillanatig. Az első félidőben megmutattuk a kvalitásainkat, de nem volt nálunk olyan sokat a labda, mint szerettük volna. Mélyebben kellett védekeznünk.”

„Nagyon erős védelmünk van, és ha egységként védekezünk, az ellenfél támadóinak nincs könnyű dolguk. Kétszer is betaláltunk, egy gólt kaptunk, de aztán a meccs végéig egységesek maradtunk.”

„Mindig szeretek segíteni a csapatnak, ma azon a poszton játszhattam, ahol jobban szeretek játszani, a középpálya közepén. Megpróbálom mind a támadókat, mind a védőket kisegíteni.”

„Nagyon örülök Rodrygo góljának. Sok gólt fog még szerezni. Ma is megmutatta a kvalitásait, a gól önbizalmat ad neki.”

„Az El Clásico különleges meccs, az egész világon nézik. Nagyon fontos a szurkolóknak is, meg kell nyernünk.”

Fran García
Fran García (forrás: realmadrid.com)

Fran García:

„Minden meccs nehéz, mindig keményen kell dolgoznunk a három pontért. Jól játszottunk egészen a meccs végéig, és három fontos pontot szereztünk meg a BL-ben.”

„A kemény munka és a szolidaritás jellemzi ezt a csapatot, a pályán és azon kívül is összetartunk, ami kulcsfontosságú. Ezt lehet érezni, és tényleg ad egy kis pluszt.”

„Az előszezon óta keményen dolgozunk, megpróbáljuk ezt átvinni a pályára, ami eddig sikerült is. A Real Madrid a világ legjobb játékosaival van tele, és az, hogy ők vesznek körül, hatalmas élvezet.”

„Az El Clásico minden madridista számára a legnagyobb meccs. Meg fogjuk próbálni hazahozni a három pontot, hogy így a bajnoki tabella élén maradjunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK