Bellingham: Készen állok

Bellingham
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid angol támadója mindenkit megnyugtatott, hiszen egy interjúban elmondta, készen áll a bevetésre szombaton.

„Készen állok, jól érzem magam. Persze még van idő, hogy a lehető legjobb kondiban legyek a meccsre. A legutóbbi BL-meccsen volt egy apróság, de jól érzem magam, remélhetőleg ott leszek a pályán és jó eredménnyel távozunk majd.”

„Nagyon izgatott vagyok. Alig várom. A hangulatot, azt, hogy játszhassak egy olyan csapat ellene, amelyet nagyon tisztelünk. Nagyon élvezetes összecsapás lesz.”

V. El Clásico meccsnézés
Nézd velünk az El Clásicót! Kattints a részletekért!

„Mindig jól emlékszem az ünneplésekre, ilyesmikre, és emlékszem az egyikre Cristiano Ronaldótól is a Nou Campból, amikor elcsendesítette a közönséget. ’Calma, calma.’ Ezek a dolgok a bemásznak a fejedbe, ezek ikonikus pillanatok.”

„Nagyon élvezem a játékot, ha pedig így van, akkor szerintem mindig a legjobbamat tudom nyújtani, úgyhogy remélhetőleg így folytatom. Már attól libabőrös leszek, ha arra gondolok, hogy a szurkolók a Hey Jude-ot éneklik. A pályán, miután betaláltam, vagy csináltam egy cselt, egy trükköt, először elkezdtem halkan hallani, majd egyre hangosabban és hangosabban, erre pedig nagyon büszke vagyok. Nagyon hálás vagyok a szurkolóknak azért, ahogy fogadtak engem ennél a klubnál. Eddig ez egy jó kezdés, de szeretném nekik továbbra is meghálálni azt, amilyen fogadtatásban részesítettek.”

Forrás: Managing Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK