Gyászhír: Fernando Fernández-Tapias

Real Madrid hivatalos közlemény

A Real Madrid C.F., a klub elnöke és igazgatótanácsa mély megrendüléssel értesült arról, hogy elhunyt Fernando Fernández-Tapias, klubunk alelnöke. Szeretnénk részvétet nyilvánítani felesége, Nuria González, gyermekei, Iván és Alma, családja és szerettei részére.

Fernando Fernández-Tapias 30 éven át, 1993. október 13. óta volt a Real Madrid pártoló tagja, emellett Florentino Pérez igazgatótanácsának állandó tagjaként tevékenykedett. 2000. július 17-től 2006. július 2-ig az igazgatótanács alelnöke, 2009. június 1. óta pedig klubunk alelnöke volt.

2000. július 18. és 2006. július 2. között, illetve 2009. november 4. óta a Real Madrid Alapítvány védnöke volt, amelyen keresztül mindig kifejezte a szolidaritás iránti elkötelezettségét.

Igazgatótanácsi tevékenysége idején klubunk 58 trófeát nyert, köztük 6 BL-címet a futballcsapattal és 3 EL-címet a kosárlabdacsapattal.

Fernando Fernández-Tapias a Real Madrid iránti hűség, elkötelezettség és odaadás mintaképe volt. Halála hatalmas veszteség minden madridista számára. Nyugodjék békében.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…