Gyászhír: Fernando Fernández-Tapias

Real Madrid hivatalos közlemény

A Real Madrid C.F., a klub elnöke és igazgatótanácsa mély megrendüléssel értesült arról, hogy elhunyt Fernando Fernández-Tapias, klubunk alelnöke. Szeretnénk részvétet nyilvánítani felesége, Nuria González, gyermekei, Iván és Alma, családja és szerettei részére.

Fernando Fernández-Tapias 30 éven át, 1993. október 13. óta volt a Real Madrid pártoló tagja, emellett Florentino Pérez igazgatótanácsának állandó tagjaként tevékenykedett. 2000. július 17-től 2006. július 2-ig az igazgatótanács alelnöke, 2009. június 1. óta pedig klubunk alelnöke volt.

2000. július 18. és 2006. július 2. között, illetve 2009. november 4. óta a Real Madrid Alapítvány védnöke volt, amelyen keresztül mindig kifejezte a szolidaritás iránti elkötelezettségét.

Igazgatótanácsi tevékenysége idején klubunk 58 trófeát nyert, köztük 6 BL-címet a futballcsapattal és 3 EL-címet a kosárlabdacsapattal.

Fernando Fernández-Tapias a Real Madrid iránti hűség, elkötelezettség és odaadás mintaképe volt. Halála hatalmas veszteség minden madridista számára. Nyugodjék békében.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Dani Carvajal
Tovább

Orvosi jelentés: Carvajal

A klub hivatalos tájékoztatása a játékos sérülésével kapcsolatban. A Real Madrid orvosi stábja által elvégzett vizsgálatok megállapították, hogy…
Vini Jr.
Tovább

Orvosi jelentés: Vini Jr.

A klub hivatalos közleménye a játékos sérülésével kapcsolatban. A Real Madrid orvosi stábja különböző vizsgálatoknak vetette alá Vinícius…
Eduardo Camavinga
Tovább

Orvosi jelentés: Camavinga

A klub hivatalos közleménye a francia középpályás sérüléséről. A Real Madrid orvosi stábja megvizsgálta Eduardo Camavinga sérülését, ebből…