Xavi: Nem érdemeltünk vereséget

Xavi
Xavi (forrás: AS TV Youtube Screenshot)

A Barcelona mestere a Real Madrid elleni vesztes hazai bajnokit követően.

„Szerintem mi domináltunk az első 60 percben, de ha nem sikerül az eredményt 2-0-ra változtatnod, akkor a futballban megtörténik az ilyesmi. Nekünk 5-6 helyzetre van szükségünk ahhoz, hogy gólt érjünk el, nekik pedig 2 vagy 3 is elég.”

„Szerintem nekünk még a döntetlen sem lett volna elég, míg ők azzal is boldogok lettek volna, de aztán jött az a szerencsétlen középre adás. Ez egy nagyon rossz eredmény egy jó teljesítménnyel.”

„Szerintem Bellingham nagyszerű játékos, aki ráadásul remek formában van, hiszen a mai második gólját egy megpattanó labdából szerezte.”

„Gavi a csapat lelke. Nagyon jól teljesített ma, irányítóként játszott a pálya közepén. Nagyon jó volt. Védekezésben az volt a feladata, hogy szerezze vissza a labdákat és legyen agresszív.”

„Nagyon jól játszottunk a három védővel és nagyszerű helyzeteket alakítottunk ki, de az igazság az, hogy az utolsó percekben elérték, hogy szenvedjünk. Őszintén hiszem, hogy jobbak voltunk, de ha elengeded a Madridot, akkor ezt csinálják.”

„Nem láttam egyik oldalon sem a lehetséges tizenegyeseket. Az öltözőben beszéltek egyről, de ma nem a bíró miatt veszítettük, hanem azért, mert nem használtuk ki a lehetőségeinket. Nem érdemeltünk vereséget.”

Forrás: Sport
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK