Hivatalos közlemény: Rodrygo 2028-ig hosszabbított

Rodrygo
Rodrygo 2028-ig hosszabbított (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid hivatalos tájékoztatása a játékos szerződéshosszabbítása kapcsán.

A Real Madrid C.F. és Rodrygo mindenben megegyezett egymással a játékos szerződésének meghosszabbításáról, aki így 2028 június 30-ig a klub játékosa marad.

Rodrygo 2019-ben csatlakozott a Real Madridhoz, mindössze 18 évesen. A Real Madrid Castillában szeptember 14-én, az első csapatban pedig szeptember 25-én debütált, utóbbi meccsen első gólját is megszerezte a klub színeiben.

Az első csapat mezében eltöltött öt idénye során összesen 179 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 39 gólig jutott. Ezen időszak alatt 8 trófeát nyert a csapattal: 1 BL, 1 klubvilágbajnokság, 1 UEFA-szuperkupa, 2 bajnoki cím, 1 Király-kupa, 2 Spanyol Szuperkupa.

A 22 éves játékos komoly szerepet játszott az elmúlt idényekben elhódított kupák megszerzésében. A 14. BL-címhez vezető úton Rodrygo számos olyan gólt szerzett, amelyek azóta bevonultak klubunk történelmébe. A csapat legutóbbi trófeája a 2023-as Király-kupa volt, a sorozat sevillai döntőjében mindkét gólt ő szerezte, és a mérkőzés legjobbjának is őt választották.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tchouaméni
Tovább

Orvosi jelentés: Tchouaméni

A klub hivatalos tájékoztatása a játékos sérülése kapcsán. A Real Madrid orvosi stábja által elvégzett tesztek Aurélien Tchouaméni…
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…