Artur Jorge: Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk

Artur Jorge
Artur Jorge (forrás: realmadrid.com)

A Braga részéről az edző, Artur Jorge, illetve a játékosok közül Víctor Gómez nyilatkozott a Real Madrid elleni BL-mérkőzés előtt.

Artur Jorge:

„Ancelotti elismerő szavait jó volt hallani, ez is motivál minket abban, hogy folytassuk a megkezdett munkát. Tudjuk, hogy mennyire nehéz lesz a holnapi meccs, de reméljük, hogy megmutathatjuk, hogy milyen bátor csapat vagyunk.”

„Védekezésben meg kell erősödnünk. A támadójátékunkkal elégedettek vagyunk, de tudjuk, hogy csökkentenünk kell a bekapott gólok számán. A holnapi meccs védekezés szempontjából nagyon megterhelő lesz. Meg kell találnunk az egyensúlyt, egységként, szorosan kell játszanunk, ha azt akarjuk, hogy legyen esélyünk.”

„Számunkra nem változtat semmin, hogy Bellingham játszani fog-e vagy nem. Én biztos voltam benne, hogy Bellingham bevethető lesz, de a felkészülésünk a Real Madrid csapatát célozta, nem pedig egyénenként készültünk ellenük.”

Víctor Gómez:

„Vinícius egy hihetetlen játékos. 100%-ot követel meg tőled. Amint megkapja a labdát, rád ront. Nagyon jól kell játszanunk, hogy biztosítsuk, ezek az esetek a lehető legkevesebb alkalommal fordulnak elő. Minden játékosnak megvannak az erősségei. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a lehető legnagyobb mértékben tudjam őt féken tartani.”

„Kölcsönös a tisztelet, mi tiszteljük a Real Madridot, ők pedig minket. A portugál bajnokság rengeteget fejlődött az elmúlt években, ahogy a Braga is. Hatalmas pozitívum látni, hogy mennyire tisztelnek minket, és mi is ugyanezt érezzük velük szemben.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK