Camavinga: Büszke vagyok arra, hogy itt maradhatok

Camavinga
Camavinga (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid fiatal francia középpályása (vagy védője?) a szerződéshosszabbítása után beszélgetett a Realmadrid TV munkatársával.

Szerződés

„Elképesztően büszke vagyok arra, hogy megújítottam a szerződésemet. Számomra egy álom, hogy itt maradhatok és ezekkel a nagyszerű játékosokkal edzhetek minden egyes nap a világ legjobb klubjában.”

„A Real Madrid egy valóra vált álom, ez az életem. Kisgyerek korom óta itt szerettem volna játszani, most pedig ez a realitás. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Real Madridban maradhatok, és egy olyan legendás stadionban játszhatok, mint a Bernabéu.”

Florentino

„Számomra az elnök maga a Real Madrid, ő testesíti meg a klub értékeit. Szerintem ő a világ legjobb elnöke.”

Felejthetetlen pillanat

„Amikor aláírtam az első szerződésemet. Vagy a BL megnyerése. Ez a Real Madrid sorozata. Mindjárt az első évemben megnyerni, tényleg egy nagyon gyorsan valóra vált álom volt.”

Motiváció

„A fő motivációm a családom. Amikor látom, hogy mennyire büszkék rám, még többet akarok játszani. Minden alkalommal, ha játszom, ha magamra öltöm a mezt, az értük, a madridistákért és a klubért van.”

100 meccs

„Nagyon gyorsan átléptem a 100-as határt, de amikor a pályán vagyok, nem gondolok arra, hogy ez most az 50. vagy a 30. alkalom-e, minden egyes meccset úgy játszom le, ahogy azt a mérkőzés megköveteli.”

Változás

„Amikor olyan játékosok mellett játszol, mint Modrić vagy Kroos, rengeteg tapasztalatot szerezhetsz. Imádom figyelni őket, rengeteget segített ez abban, hogy fejlődjön a technikám és nyugodtabb legyek mint az első évemben voltam.”

Sokoldalúság

„Mindig azt mondom, hogy csapatjátékos vagyok. Ha a kapuban vagy csatárként kell játszanom, hogy ezzel segítsem a csapatot, akkor megteszem. A lehető legtöbbet szeretnék játszani.”

Jó kapcsolat a fiatalok között az öltözőben

„Ugyanolyan mentalitású játékosok vagyunk, ugyanolyan elképzeléseink vannak a futballról. Könnyű velük játszani.”

A Bernabéu szurkolói

„Ez egyszerűen hihetetlen. Ezt láthattam az első évemben a BL-ben, leírhatatlan. Amikor betaláltunk a PSG vagy a Manchester City ellen, valami olyat éreztem, amit nem lehet megmagyarázni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK