Brahim: Láttam, hogy a szurkolók jól érzik magukat

Brahim
Brahim (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid játékosai közül Brahim Díaz, Rodrygo Goes, Andriy Lunin és Nico Paz nyilatkozott a Braga elleni győzelem után.

Brahim:

„Nagyon örülök a csapattársaimnak és annak, ahogy az este alakult. Csodás mérkőzés volt, láttam, hogy milyen jól érzik magukat a szurkolók.”

„Örülök, hogy gólt szereztem, hogy kivehettem a részem a játékból. Rodrygo passza csodás volt. Keményen dolgoztam azon, hogy a 10-es posztján tudjak játszani, de nagyon örülök, mert ez azt jelenti, hogy az edző különböző posztokon is bevethet.”

„Ancelotti önbizalmat és támogatást ad, nagyon hálás vagyok neki. Ez az ölelés nagyon sokat jelentett.”

„Mindig érzem a szurkolók szeretetét a Bernabéuban, ez pedig nagyon különleges dolog. Csodás az öltözői hangulat is, ami szintén sokat segít abban, hogy az ember gyorsan beilleszkedjen. Mindazok tudatában, amit már megnyertek ezek a játékosok, csak figyelsz és tanulsz.”

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

Rodrygo:

„Nagyon boldog vagyok. Ez egy tökéletes meccs volt, három lőtt gól, nulla bekapott gól. Elégedett vagyok, mivel gólt lőttem, elő is készítettem egyet, de leginkább azért, mert a Real Madrid bejutott a legjobb 16 közé.”

„Szeretnék köszönetet mondani az edzőnek. Elismeréssel tartozunk azoknak, akik akkor is figyelnek ránk, ha épp nem vagyunk a legjobb formánkban. Nem ez volt a legjobb időszakom, de ő mindig ott volt nekem, mindig a megfelelő dolgokat mondta, bátorított engem. Kötelességem volt gólt szerezni, köszönök neki mindent.”

„Ha jó formában vagyunk, elképesztő kvalitásokkal bírunk. Szokatlan, ha nem találunk be. Nem voltunk a legjobb formában ebből a szempontból, de keményen dolgoztunk, megpróbáltunk javítani ezen. Minden jól ment a mai meccsen, remélem, hogy ezt fenn tudjuk tartani a következő mérkőzésekre is.”

„Lunin teljesítménye is a csapat erősségét mutatja. Mindig remekül dolgozik az edzéseken. Ma kivédett egy büntetőt, emellett bemutatott még egy elképesztő védést a meccs végén. Fantasztikus volt, mind ebben a szellemben megyünk tovább.”

Lunin
Lunin (forrás: realmadrid.com)

Lunin:

„A legfontosabb dolog a három pont megszerzése volt. Továbbjutottunk, de még van két meccsünk a csoportkörből. Ez a győzelem segíteni fog nekünk a bajnoki meccseinken is.”

„Fontos a csapatnak a győzelem és a bekapott gól nélküli meccs. Az utolsó mozzanat nagyon fontos volt számomra. Örülök, hogy jól játszottam és nem kaptam gólt. Ez jót tesz az önbizalmamnak, tapasztalatnak is jó, emellett egy kis meccsrutint is ad.”

„Jól vagyok, a világ legjobb klubjában focizom. Az egész csapat segít nekem minden egyes nap, a legjobbakkal dolgozom. Nem könnyű az utolsó pillanatban beugrani, de mindig készen kell állni. Amikor megkapod a lehetőséget, azt kell tenned, amit a legjobban tudsz. Szerencsére minden jól alakult számomra.”

„A büntetőről nem tudok sokat mondani. Szeretnék köszönetet mondani a kapusedzőnek a segítségért. Ez a védés mindkettőnké volt. A kapusokkal és az edzővel dolgozunk ezen, ez is része a mindennapos erőfeszítéseinknek.”

Nico Paz (forrás: realmadrid.com)

Nico Paz:

„Őrületes volt. Az, hogy debütálhassak az első csapatban, gyerekkori álmom volt, ez pedig most a világ legnagyszerűbb stadionjában, egy BL-mérkőzésen válhatott valóra.”

„Mindig ideges az ember a meccsek előtt. Megpróbáltam nyugodt maradni és kiélvezni, amennyire csak lehet. Abban a pillanatban, ahogy felálltam a padról és körbenéztem a stadionban, összeugrott a gyomrom. Az, hogy látod ezt a rengeteg embert, felpörget. Csodálatos, hogy a hőseim között lehettem.”

„A Real Madrid mindig nyerni akar, ez az öltözőben is tapasztalható. Az akadémián mindannyian ugyanazzal a céllal játszunk: bekerülni az első csapatba. Ezért dolgozunk minden egyes nap. Tudjuk, hogy mennyire nehéz, hiszen ez a világ legnagyszerűbb klubja, de keményen kell dolgoznunk tovább, mivel meg lehet csinálni. Lehetséges. Ezt üzenem a többi játékosnak az utánpótlásbázison.”

„Ancelotti azt mondta, hogy menjek ki a pályára és élvezzem, védekezzek jól és adjak bele mindent.”

„A mezemet a szüleimnek fogom adni, megérdemlik. Ők kicsi korom óta mellettem állnak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK