Hugo Duro: Tanulnunk kell ebből a vereségből

Hugo Duro
Hugo Duro (forrás: youtube screenshot, Valencia CF)

A Valencia játékosai közül Hugo Duro, Fran Pérez és Hugo González nyilatkozott a Real Madrid elleni vereség után.

Hugo Duro:

A mérkőzés

„Ezt nagyon eltoltuk, hiszen azzal a céllal jöttünk ide, hogy valami pozitív dolgot érjünk el. Előtte jól játszottunk, megvolt a megfelelő dinamika a csapatban. Az első félidő jól sikerült, bár itt nem hibázhatsz elöl, hátul pedig nagyon jónak kell lenned, nekünk pedig ez most nem sikerült. Három tiszta helyzetem volt, egyik sem ment be, ők pedig megszerezték a második góljukat is. Ebből tanulnunk kell, a következő meccset pedig meg kell nyernünk a Celta ellen. Ez a vereség nem terelheti el a figyelmünket arról, hogy jól kezdtük az idényt, és nagyszerű munkát végeztünk a csapattal.”

Érzések

„Ebben az idényben jól teljesítek, bár úgy hiszem, hogy még sokat javulhatok, például a három helyzetnél is az első félidőben. Lunin nagyon jól védett az elsőnél, a másik kettőt pedig kihagytam. Megvan bennem az ambíció, ez mindennek az alapja, szeretnék többet tenni egyénileg és védekezésben is.”

„Az edzéseken szenvedek, hét közben pedig rosszul alszom… Ma jól érkeztem a meccsre, hála az orvosok sok segítségének. Ahogy estem a gólnál, az nagyon fájt. Most lesz két hetünk arra, hogy újra 100%-os legyek.”

Szurkolók

„A szurkolók mindig nagyszerűek. Mérges vagyok, mert ezzel az eredménnyel szörnyű érzés visszamenni Valenciába. Megtiszteltetés, hogy támogatnak minket. Tudom, hogy sosem fognak cserben hagyni bennünket, csodásak, és remélem, hogy ezt fenntartják, mert mi biztosan 100%-ot fogunk beleadni értük.”

Fran Pérez
Fran Pérez (forrás: youtube screenshot, Valencia CF)

Fran Pérez:

A meccs

„Ez a Bernabéu, és úgy gondolom, hogy az első percekre intenzív játékkal jöttünk ki, pont, ahogy kellett. Megvoltak a lehetőségeink, de ha azokat nem értékesíted, ez történik. Vannak nagyon magas szintű játékosaik, akik ha esélyük van, azt kihasználják. Ha te nem teszed, akkor ez történik.”

Hogyan tovább?

„Ennek nem szabad minket mentálisan hátráltatnia. Egyáltalán nem. Annyi fontosságot kell neki tulajdonítanunk, amennyit megkövetel. Ma veszítettünk, a végeredmény kissé túlzó volt. Most van két hetünk a regenerálódásra, hogy összeszedjük magunkat és újra küzdjünk a három pontokért. Ilyen a futball.”

Szurkolók

„A szurkolók csodásak voltak. A támogatásuk feltétel nélküli, nagyon köszönöm nekik, hogy kijöttek és szurkoltak nekünk. Mindent bele fogunk adni a következő meccsen.”

Hugo González
Hugo González (forrás: youtube screenshot, Valencia CF)

Hugo González:

A mérkőzés

„A vereség mindig fájó. Megvoltak a lehetőségeik, éltek is azokkal. Nekünk is voltak lehetőségeink, de nem volt jó napunk. Tanulnunk kell ebből. A következő mérkőzésen, a Celta ellen mindent meg kell tennünk a három pont megszerzése érdekében.”

A szurkolók

„Őrületes dolog érezni a szurkolók szeretetét. Valenciaiként nagyon büszke vagyok erre. Nagyszerű érzés, hogy ennyire közel érzem őket magamhoz.”

Hazatérés

„Győzni mindig nagyszerű, és még inkább az a saját szurkolóink előtt. Mindannyiunkat büszkeséggel tölti el, ha ezt meg tudjuk adni nekik.”

Forrás: valenciacf.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Brahim és Arda Güler (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Villarreal elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Villarreal elleni bajnokin. Kezdőcsapat 13. Lunin17. Lucas Vázquez3. Militão22. Rüdiger20. Fran García15.…