Rodrygo: Keményen dolgozom a gólokért, gólpasszokért

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid játékosai közül Rodrygo, Lunin és Gonzalo García nyilatkozott a sajtó munkatársainak a Cádiz legyőzése után.

Rodrygo:

A mérkőzés

„Nehéz mérkőzés volt, de nagyon jól játszottunk, irányítottuk a meccset. Örülök a két gólomnak és a gólpasszomnak, de leginkább a győzelemnek.”

„Nem volt más lehetőségem az első gólnál, mivel összezárt a két védő, az egyetlen opcióm a lövés volt. A labda aztán elment mellettem és volt időm lőni.”

A második gól

„Egy kontra után született. Valverde megjátszott engem, Bellingham felszabadított némi területet. Aztán be tudtam cselezni magam és meg tudtam szerezni a gólt. Jobban tetszett az első, de két nagyszerű gól volt.”

Brahim

„Néhány perccel a bemelegítés előtt tudtam meg, hogy nem lesz bevethető. Azt hittem, hogy pihenni fogok, mert volt egy kis gondom a térdemmel és a fogammal. Aztán játszanom kellett, de minden nagyon jól alakult.”

Jó pillanat

„Jó sorozatban vagyok. Keményen dolgozom a gólszerzésért, gólpasszok kiosztásáért és azért, hogy a lehető legjobban segítsem a csapatot. Szeretném ezen az úton folytatni.”

Lunin
Lunin (forrás: realmadrid.com)

Lunin:

A meccs

„Jó mérkőzés volt, mindig nehéz itt játszani, de ami a legfontosabb az a három pont megszerzése. Győzni jöttünk ki a pályára és egy meglehetősen komplett teljesítményt tettünk le az asztalra, jól megérdemelt győzelem ez.”

„Ha egymás után meccseket játszol, akkor megjön az érzés, az önbizalom, a meccstempó. Ez egy természetes folyamat.”

Csapatszintű elkötelezettség

„Nagyszerű játékosaink vannak. Minden meccsen helyzeteket dolgozunk ki, csapatszinten elkötelezettek vagyunk a bekapott gólok elkerülése iránt. Könnyebb úgy nyerni, ha nem kapsz gólt, így már csak ki kell hoznod a maximumot a lehetőségeidből a pálya másik végén.”

Gonzalo García
Gonzalo García (forrás: realmadrid.com)

Gonzalo García:

A debütálás

„Boldog vagyok. Az elején egy kicsit ideges voltam, de a pályán gyorsan túllendültem ezen. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Gyerekkorom óta arról álmodoztam, hogy az első csapatban játszok, mivel mindig is madridista voltam.”

„Ez volt az első alkalom, hogy idegenbe utaztam az első csapattal, ez egy új élmény volt számomra. A többi játékos nagyon kedves, sokkal könnyebbé tették számomra ezt az élményt.”

Mit mondott Ancelotti?

„Azt mondta, hogy érezzem jól magam, játszak úgy, ahogy tudok, és segítsem a csapat védekezését és támadásait is.”

Tanács a többiektől

„Azt mondták, hogy élvezzem ki ezt az élményt, hogy úgy menjek ki a pályára, hogy jól érzem magam és segítsem a társaimat. Azt is mondták, hogy mindig emlékezni fogok erre a napra.”

Mi lesz a mezével?

„Meg fogom tartani, kérem a csapattársaimat, hogy dedikálják, majd elteszem emlékbe.”

Utánpótlás

„Hozzám és Nico Pazhoz hasonlóan sok játékos van az akadémián, akik álmodoznak erről a pillanatról. Ez kemény munka, remény és ambíciók árán érhető el, így kaphatjuk meg ezt az esélyt.”

A győzelem

„Nehéz ellenfél volt a Cádiz, egy kemény pályán kellett játszanunk ellenük, olyan szurkolókkal, akik végig mögöttük álltak. Egy harcos, jól megérdemelt győzelem volt ez.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK