Még karácsony előtt hosszabbíthat Ancelotti

Florentino Pérez és Carlo Ancelotti
Úgy tűnik, Florentino Pérez és Carlo Ancelotti jövő karácsonykor is együtt fognak üzenni a madridistáknak. // kép: realmadrid.com

A napokban ismét felerősödtek a hírek az olasz mester körül, a legfrissebb spanyol információk szerint a klub hamarosan leül tárgyalni Ancelottival a hosszabbításról.

A véget nem érő téma

Múlt héten már írt arról a Relevo, hogy a Real Madrid és Carlo Ancelotti megkezdték a tárgyalásokat egy lehetséges, két éves hosszabbításról. 

Ez a hír nemcsak azért volt érdekes, mert a Real Madrid edzőjével kapcsolatos, hanem azért is, mert mindannyian tudjuk, mennyire nyíltan szeretné a brazil szövetség, ha Ancelotti venné át a brazil válogatott irányítását 2024 nyarától.

A Cádiz elleni meccs előtti sajtótájékoztatón ismét erről kérdezték Carlót, aki azt mondta, hogy nem gondol erre, az itt és mostban él. Büszke a megkeresésre, de június 30-ig szerződése van a Real Madriddal.

A cél mindkét részről a hosszabbítás

Most ismét a Relevo írta meg először, hogy már karácsony előtt meglehet az egyezség a hosszabbításról a klub és Ancelotti között. Bár az erőteljes brazil offenzíva miatt úgy tűnhetett eddig, hogy Ancelottinak ez az utolsó éve Madridban, ez nem volt más csak nyomásgyakorlás, valójában Ancelotti egyszer sem utalt arra, hogy távozni szeretne, sőt, a prioritás nála mindig is a Real Madrid volt.

Ahogy Ancelotti is elmondta, az utolsó pillanatig várni fog arra, hogy jön-e egy új ajánlat Pérezéktől, hiszen imád Madridban lenni, imádja a klubot. És a klub is imádja őt, főleg annak tudatában, hogy mennyire jól tudja kezelni a Real Madrid irányításával járó nyomást, vagy éppen mennyire jól menedzseli a fiatalok beépítését a csapatba, amivel teljes mértékben megfelel a klub sportszakmai terveinek is. 

Mourinho szerint Ancelotti marad

A napokban egyébként a Real Madrid volt edzője, José Mourinho is megszólalt az Ancelotti-Madrid kapcsolatról.

A portugál edző így folytatta: “Madridistaként és Ancelottistaként is remélem, hogy egy fantasztikus szezonjuk lesz, és Carlo marad a csapatnál, mert ő a tökéletes edző a Real Madrid számára. Csak egy őrült, mint én hagyja el a Real Madridot annak ellenére, hogy a klub szerette volna, ha maradok. Biztos vagyok benne, hogy Ancelotti maradni fog, amint Don Florentino a legapróbb gesztussal is kifejezi, hogy ő is ezt akarja.”

A hírek szerint a klub célja egyértelmű: megtartani Carlót, Davidét és az egész stábot további két szezonra.

Örülnél neki, ha Ancelotti hosszabbítana két évet?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
Forrás: Relevo, Managing Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK