Di Lorenzo: Ez a meccs lendületet adhat nekünk a továbbiakra

Di Lorenzo
Giovanni Di Lorenzo (forrás: youtube screenshot, EsteNews)

A Napoli játékosai közül Giovanni Di Lorenzo, az olasz védő állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére az edző, Walter Mazzarri mellett a Real Madrid elleni BL-csoportmeccs előtt.

Az ellenfél

„A Real Madridnál van néhány nagy bajnok a csapatban, és bár sérülések sújtják őket, azok, akik a pályán lesznek, erős csapatot alkotnak majd. Figyelni fogok a feladatomra, nem tudom, hogy Rodrygo vagy Bellingham kerül szembe velem, de nem egyedül kell elvégeznem a feladatot, egy csapat vagyunk, mindannyiunknak védekeznie kell.”

Bellingham

„Ő egy nagy bajnok, nagyon erős játékos. Meglepő, hogy ilyen fiatalon ilyen hatást tud gyakorolni egy olyan csapatra, mint a Real Madrid. Már most rengeteg tapasztalata van, végig rajta kell tartanunk a szemünket.”

Bernabéu

„Számomra ez lesz az első alkalom, hogy a Bernabéuban lépek pályára. Egy nagyon erős ellenfél ellen lépünk pályára, BL-hangulat mellett. Nagyszerű mérkőzés lesz, amilyenről az ember álmodik. Félre kell tennünk az érzelmeket, a mérkőzésre kell koncentrálnunk. Ez egy nagyszerű teszt lesz, de egy óriási kihívás, amely lendületet adhat nekünk a továbbiakra.”

Az előző meccs

„Az előző mérkőzésen hibáztam a góljuknál, de összességében kiegyensúlyozott meccs volt, ahol többet érdemeltünk volna. De ez nem lehet hivatkozási alap, ez most egy teljesen más mérkőzés lesz. Bátornak kell lennünk, azt kell csinálnunk, amit tudunk, nem szabhatunk határokat, helyzeteket kell kidolgoznunk.”

Melyik csapattársát cserélné el egy Real Madrid játékosra?

„Minden tiszteletem és csodálatom a Real Madridé, de ragaszkodom a csapattársaimhoz, tudom, hogy milyen értéket képvisel a csapatunk, azon dolgozunk, hogy még tovább fejlődjünk.”

Forrás: sscnapoli.it, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK