Brahim: Lenyűgözött a csapat mai munkája

Brahim Diaz
Brahim Diaz (forrás: realmadrid.com)

A Villarreal elleni mérkőzés egyik gólszerzője, Brahim Diaz is nyilatkozott a találkozó után.

Alaba

„Szeretném támogatásomról biztosítani Alabát. Nem tudjuk, hogy mi történt vele, de nagyon fájdalmas arccal hagyta el a pályát, szomorú volt. Ott leszünk mellette.”

A mérkőzés

„A mai meccs védekező munkáját emelném ki. A hozzáállás, az intenzitás, amelyről tanúbizonyságot tettünk ma, kulcsfontosságú volt a győzelem tekintetében. Tehetséges csapatunk van, tudjuk, hogy mit kezdjünk a labdával, sok helyzetet dolgozunk ki.”

A gólja

„Ez egy olyan mozdulat, amellyel sokszor próbálkozom, ma összejött és bement a labda. Lenyűgözött a csapat mai munkája és teljesítménye. Meg kellett nyernünk a meccset, pontosan ezt is tettük. Nagyon örülök, hogy szereztem egy gólt és megvan a győzelem is. Ez karrierem egyik legszebb gólja, ehhez kétség sem fér, különösen itt, a Bernabéuban.”

Kattints ide és nézd meg a Madridstore kínálatát!
Jó kapcsolat Bellinghammel és Rodrygóval

„Remekül megértjük egymást, ugyanígy edzéseken is. Erős kapcsolat van köztünk, hiszen ez egy csodás csapat, remek egységet alkotunk, ez pedig a pályán is megmutatkozik.”

Vastaps

„Nagyon különleges érzés ez, különösen a Bernabéuban. Egy álmom vált valóra ezzel. Köszönöm a szurkolóknak, mivel amióta itt vagyok, remekül bánnak velem. Köszönöm nekik, mindent köszönök. Mindig megadják nekünk azt a bizonyos pluszt, amire a pályán szükségünk van a gólszerzéshez és a még jobb védekezéshez. Nagyon hálás vagyok nekik, mindig mögöttünk állnak. 2023 végéhez közeledünk, de biztos vagyok abban, hogy csodás 2024 vár ránk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK