Lucas Vázquez: A csapat az első pillanattól az utolsóig komoly intenzitással játszott

Lucas Vázquez
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)

A Villarreal elleni találkozó egyik kiváló teljesítményt nyújtó játékosa, Lucas Vázquez is nyilatkozott a győzelem után.

A mérkőzés

„Szeretném kiemelni a csapatszintű elkötelezettséget. A csapat az első pillanattól kezdve az utolsóig komoly intenzitással játszott. Úgy jöttünk ki a pályára, hogy nagyon meg akarjuk nyerni ezt a meccset. A csapat folyamatos magas letámadással operált, ami megakadályozta, hogy a Villarreal kibontakozzon. Örülünk, hogy így alakult a meccs.”

„Lehet, hogy ez volt az egyik legjobb eddigi teljesítményünk. Úgy tűnt, hogy a csapat védekezésben és támadásban is remek formában van. Helyzeteket dolgoztunk ki, remekül védekeztünk, nagyon elégedettek vagyunk.”

Jó forma

„Ha kapsz lehetőséget a folyamatos játékra, a dolgok jobban sikerülnek. A legfontosabb a csapat és az eredmény.”

Brahim gólja

„Lenyűgöző. Azzal a mozdulattal megállította az időt. Nagy önbizalommal játszik, rendkívül keményen dolgozik. Nagyon örülök neki.”

Kattints ide és nézd meg a Madridstore kínálatát!
17 meccses veretlenségi sorozat

„Ez is mutatja a keretben rejlő minőséget. Rengeteg sérülés sújtott minket az idény első szakaszában, de a csapat egyetlen pillanatra sem engedett ki. Ez sokat elmond a játékosokról. Nagyon erős az elkötelezettség, ez pedig segíthet nekünk a trófeák megnyerésében.”

Alaba

„Ez a mai este hatalmas pofonja. Ez egy kemény sérülés, hosszú kieséssel. Nagyon nincs szerencsénk ezekkel. Kemény, mert Alaba egy csodálatos srác, fantasztikus profi. Nagyon sajnáljuk őt, de tudjuk, hogy mindent meg fog tenni, hogy még erősebben térjen vissza. Mögötte leszünk, támogatni fogjuk őt, minden segítséget megadunk neki.”

Üzenet a szurkolóknak

„Hihetetlenek voltak. A szurkolók az első pillanattól kezdve segítettek minket. Mindannyian remekül éreztük magunkat, ahogy szurkoltak nekünk, az csodás volt. Ez egy olyan mérkőzés volt, amelyet a pályán igazán élvezett mindenki.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK