Rodrygo: Ezzel a mentalitással kell folytatnunk

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A Villarreal elleni mérkőzés egyik gólszerzője, a brazil Rodrygo is nyilatkozott a győztes összecsapást követően.

A mérkőzés

„Mindig remek érzés a Barça előtti előnyünket növelni, de a hét pont nem sok, mivel még nagyon hosszú utat kell bejárnunk a LaLigában. Ezzel a mentalitással kell folytatnunk, meg kell nyernünk minden meccset. Ha pedig ez nem is sikerül, a vereséget meg kell próbálnunk elkerülni.”

Forma

„Jó formában vagyok, minden remekül megy, tovább kell dolgoznom, hogy gólokat szerezzek és gólpasszokat adjak, amivel segíthetem a csapatot.”

Alaba és Mendy

„Nagy kár, hogy megsérültek, mivel nagyon fontos játékosok számunkra. De remek sorozatban vagyunk, rengeteg meccset megnyertünk. Alaba esete nagyon kemény volt, még a pályán kérdeztük tőle, hogy mi történt, elmondta, hogy térdével van baj, az arcán pedig látszott, hogy nagyon aggódik. A szünetben teljesen össze volt törve.”

Kattints ide és nézd meg a Madridstore kínálatát!
Endrick

„Az edzőnek nem kell kérnie, hogy támogassam őt, tudjuk, hogy mit kell tennünk, mindig segíteni akarunk, különösen Endricknek, aki hozzánk hasonlóan brazil. 18 évesen érkezik majd, tudjuk, hogy milyen nehéz a Real Madridba, a világ legnagyobb csapatába jönni. Mindannyian segíteni fogunk neki.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK