Rüdiger: Örülök a gólomnak

Rüdiger
Rüdiger (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Rüdiger, Carvajal és Fran nyilatkozott a Mallorca elleni győzelem után.

Rüdiger:

„Nem volt könnyű réseket találni, szóval örülök, hogy meglőttem ezt a gólt. Dolgoztunk rajta edzéseken. Carvajal jól fedezett. Modrić labdája nagyon jó volt, remekül sikerült ráfutnom, jó fejes volt.”

„Nehéz mérkőzés volt, ahogy számítottunk is rá. Tudtuk, hogy a Mallorca sok hosszú labdával operál majd, hogy lassítani akarják a játékot és mélyen védekeznek.”

„Remekül érzem magam, keményen dolgozom. Csapatként jól védekezünk. Ez megkönnyíti a munkámat. Szeretnék többször ilyen érzésekkel játszani. Jó a hangulat az öltözőben.”

„Az idény első fele remek volt, de nem állhatunk meg. Tovább kell dolgoznunk, mivel a Mallorca előtt ma sok lehetőség adódott.”

Carvajal
Carvajal (forrás: realmadrid.com)
Carvajal:

„Ma, ahogy Vitoriában is, egy rögzített helyzet hozta meg a győzelmet. Nehéz meccs volt a szünet után, de ezzel a győzelemmel továbbra is a tabella élén maradunk.”

„Nehéz visszatalálni a győztes útra, de végül sikerült. A Mallorca taktikai szempontból remek meccset játszott, nagyon agresszívak voltak. Ezek kulcsfontosságú győzelmet a bajnokságban.”

„Nagyszerű, hogy listavezetőként zártuk az idény első felét. A 48 pont rengeteg. Remélhetőleg a tavaszi szezonban is sikerül ezt elérnünk.”

„Rüdiger megérdemelte a gólt, mivel remekül játszott. Blokkoltam Raíllót, ő pedig fejelni tudott. Csapatmunka volt.”

„Az, hogy ez volt a tizenegyedik kapott gól nélküli meccsünk, a csapat védekező munkáját dicséri. Ilyen sok sérülés mellett minden csapattárs mindent beleadott. Az ilyen meccsek ennek eredményei.”

Fran García
Fran García (forrás: realmadrid.com)
Fran García:

„Trükkös meccs volt, fontos volt, hogy győzelemmel térjünk vissza a bajnokságba a szurkolóink előtt. Tudjuk, hogy az ilyen győzelmek jelentik a különbséget a LaLigában.”

„A csapat keményen dolgozott az utolsó pillanatig, így sikerült három pontot itthon tartanunk egy kemény ellenféllel szemben. Látható az általunk befektetett munka, így kell folytatnunk tovább, biztosak vagyunk benne, hogy így jó dolgok jönnek majd.”

„Rüdiger egy csodás ember, örülök neki, örülök a három pontnak és annak is, hogy elsők vagyunk.”

„Remek volt az idény első fele. Csak egy meccset veszítettünk el, az idény ezen szakaszában kedvezően kell tekintenünk erre. Tovább kell dolgoznunk minden egyes nap.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK