Joselu: Elégedettek vagyunk a győzelemmel és a továbbjutással

Joselu Mato
Joselu (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Joselu, Tobias és Carillo nyilatkozott az Arandina elleni győzelem után.

Joselu:

A mérkőzés

„Tudjuk, hogy milyen nehéz mérkőzések ezek. Nincsenek kifogások, mi vagyunk a Real Madrid, bármely pályára úgy kell kimennünk, hogy győzni akarunk. Egy kicsit nehezebb volt mint általában, de elégedettek vagyunk a győzelemmel és a továbbjutással.”

„Szerencsére sok büntetőt végeztem el életem során, az edző pedig továbbra is bizalmat szavaz nekem, hogy végrehajtsam őket. Nem tehettem volna többet, a pálya nagyon puha volt, féltem, hogy túlságosan elmegy oldalra a labda, de 100%-ig biztos voltam abban, hogy be fogok találni.”

Ki végzi a büntetőket?

„Attól függ, hogy ki van a pályán. Sok specialista és kiváló kvalitásokkal bíró játékos van a keretben. Ez most az enyém volt, de nem gondolom, hogy ebből bármilyen probléma lenne. Mostantól kezdve nyilván mindenki ott lesz.”

Arda Güler

„A meccs előtt mondtam neki, hogy érezze nagyon jól magát, mivel sokáig volt partvonalon kívül. Ez volt az első, hogy velünk játszott, ami nem könnyű. Ő egy fiatal srác, aki kiváló kvalitásokkal bír, vigyázunk rá. Maximálisan ki kell használnunk a képességeit.”

Ancelotti félidei beszéde

„Ezek a meccsek minden csapat számára nehezek. 100%-os koncentrációra volt szükségünk, a második félidőben pedig vélhetően kissé több labdabirtoklásra. Nem tudták tartani a tempót, ezért jöttek a gólok is végül.”

Álvaro Carillo
Álvaro Carillo (forrás: realmadrid.com)
Álvaro Carrilllo

„Egy álmom vált valóra, még mindig nem tudom elhinni. Annyira boldog vagyok, ez a legjobb karácsonyi ajándék, amit valaha kaphattam. Soha nem fogom elfelejteni ezt a napot. Erről álmodtam, amikor még a Murciában futballoztam.”

„Mindig is keményen dolgoztam, küzdöttem és próbáltam a legjobbat kihozni magamból. Végül az élet így jutalmazza meg az embert. Nagyon ideges voltam. Próbáltam szundítani egyet a mérkőzés előtt, de nem tudtam, mert annyira feszült voltam. A családom támogatott, ez egy hihetetlen nap volt. Úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztem, nagyon boldog vagyok.”

„A csapattársak támogattak, természetesnek veszik ezt. Azt mondták, hogy legyek nyugodt és laza, úgy futballozzak, ahogy a Castillában is szoktam. Rendkívül egyszerű és magabiztos érzés velük egyszerre a pályán lenni. Be fogom majd kereteztetni ezt a mezt, örökké becsülni fogom.”

Vinícius Tobias
Vinícius Tobias (forrás: realmadrid.com)
Vinicius Tobias

„Örülök, hogy a világ legjobb csapatában debütálhattam. Tovább kell dolgoznom és harcolnom, hogy még több ilyen pillanatban részesülhessek. Magabiztosan kellett teljesítenem egy ilyen csapat ellen, ami nem egyszerű.”

„Számomra és mindenki más számára is a Madrid a világ legnagyobb csapata. Nagyon boldog vagyok, hogy a Real Madridban futballozhatok. A tapasztaltabbak azt mondják nekünk, fiataloknak, hogy maradjunk nyugodtak és érezzük jól magunkat. Egy csapat vagyunk, mi vagyunk a Real Madrid.”

„A győzelem a legfontosabb dolog, ez tesz minket boldoggá. Ennek ellenére továbbra is keményen kell dolgoznunk, mert még sok mérkőzés vár ránk.”

Fordította: Gy. András, P. Raul

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK