Marcelo: Fantasztikus volt ez a találkozás

Marcelo látogatása
Marcelo (forrás: realmadrid.com)

A klub korábbi kiválósága, a brazil legenda, Marcelo meglátogatta a csapatot az edzőközpontban, ahol lehetősége volt beszélni Ancelottival és a csapattal, majd rövid interjút is adott a klub hivatalos honlapjának.

„Ez a találkozás fantasztikus volt számomra. Nagyon régen voltam itt utoljára, közel egy éve, és hiányzott az otthonom.”

„A csapat nagyon jól néz ki. A Madrid mindig nagyszerű munkát végez. Most Spanyol Szuperkupán játszanak majd, sok sikert kívánok nekik. Remélhetőleg megnyerik.”

„A Real Madridnak köszönhetően megnyerhettem öt ilyen trófeát. Mindig nagyszerű érzés a Real Madridban játszani. Legutóbb ott voltam a klubvilágbajnokságon a Fluminensével. Az imént beszéltem a srácokkal, úgy tűnt, hogy nagyszerű formában vannak és motiváltak a tornát illetően.”

„Remélhetőleg jó meccset láthatnak a szurkolók az elődöntőben, bízom benne, hogy a Madrid nyer majd.”

„Bellingham a kisfiam, Liam hőse. Szeretett volna vele közös képet készíteni. Nagyszerű kezdést produkált. Mindenki tudja, hogy a Real Madridban mindig van lehetőség jobbnak lenni, de elképesztően kezdett, szinte verhetetlenül.”

„Minden brazil remekül teljesít a csapatban, jól érzik magukat. Egyre jobbak lesznek minden egyes idénnyel. Amikor csak lehetőségem van beszélni velük, próbálok nekik annyit segíteni, amennyit csak tudok.” „Beszéltem Ancelottival a Libertadores döntője előtt, akkor elmondta, hogy a Fluminensének szurkol majd. Ezért is szerettem volna neki adni a mezt, amit viseltem, mivel ez különleges érzés volt számomra, tudtam, hogy minden madridista mögöttem állt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK