Joselu: Megérdemeltük a győzelmet

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

Az Atlético Madrid elleni győztes szuperkupa-elődöntő után Joselu is elmondta gondolatait az újságíróknak.

A gólja

„Beleértem a labdába a negyedik gólnál. Láttam, hogy Dani be fogja küldeni nekem, én pedig elértem a labdát. Aztán nem tudom, hogy mi történt. Nem tudom, hogy egy védő is elérte-e és úgy ment-e be. A labda a kapuban kötött ki, a gól pedig az enyém.”

A mérkőzés

„Kemény, nagy iramú derbi volt. Sok szurkolónk jött ki a stadionba, ami plusz motivációt adott. Sok gól született az első játékrészben, bármelyik oldalra billenhetett volna a mérleg nyelve. Az utolsó pillanatig magabiztosak voltunk, amikor pedig meglett a 3-3, tudtuk, hogy meglesz a meccs. A hosszabbításban elfáradtak, felülmúltuk őket.”

Hosszabbítás

„Frissebbek voltunk. 100%-ban mi domináltuk ezt az időszakot. Itt dőlt el minden, itt jött a két gól. Mindketten nyerni akartunk, de megérdemeltük a győzelmet.”

Döntő

„Egy döntő az mindig egy döntő. Most van néhány napunk regenerálódni, a vasárnapi meccs nagyon intenzív összecsapás lesz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)
Tovább

Lucas Vázquez: A Real Madrid az otthonom

A szerződéshosszabbítása után Lucas is beszélgetett a Realmadrid TV munkatársával. Szerződéshosszabbítás „Reménykedtem abban, hogy ez megtörténik, most pedig…