Brahim: Nagyszerű formában vagyok, de többre vagyok képes

Brahim
Brahim Díaz (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid fiatal játékosa a klub hivatalos oldalának adott interjút a szuperkupa-döntőre készülve.

Forma

„Jelenleg nagyszerű formában vagyok, ezt kell fenntartanom. Tudom, hogy milyen játékos vagyok, tudom, hogy még ennél is sokkal többet tudok adni. Elégedett vagyok a munkámmal, de még boldogabb leszek attól, amit tenni fogok.”

Öltöző

„Csodálatos az öltözőnk, segítjük egymást, egy nagy család vagyunk. Akinek támogatásra vagy szeretetre van szüksége, megkapja. Ez kivételes. Nagyon örülök, hogy ilyen nagyszerű ez az öltöző, hogy ennyire könnyű ezekkel a nagyszerű csapattársakkal, ezekkel a sztárokkal ennél a nagy klubnál lenni és hogy ilyen sok szeretet kapok minden egyes nap.”

Az Atlético elleni gólja

„Egy bedobás volt, mindenki fel volt készülve, én pedig megláttam, hogy esélyem lehet gólt szerezni. Gyors vagyok, így elindultam a labda felé. Láttam, hogy megnyerhetem a versenyfutást, először értem oda és remekül be tudtam fejezni az akciót. Az, hogy úgy tettem ezt, ahogy, még hihetetlenebbé teszi. Nem volt könnyű, mert eléggé gyorsan futottam, de abban a pillanatban könnyedén sikerült gólt szereznem.”

Joselu dicsérete

„Joselu meglátta, hogy bemozdulok üres területre, és oda tette a labdát, ahová kellett. Joselu egy csodás játékos, remek ember, ezen a meccsen pedig be is talált és gólpasszt is adott. Nem rossz.”

Fizikum

„Remekül érzem magam, fizikálisan nagyszerű állapotban vagyunk, minden egyes játékpercre készen állunk. Ez nagyon fontos, hiszen azt mutatja, hogy remekül dolgozunk, kiválóan fel vagyunk készülve, továbbá fizikálisan és mentálisan is erősek vagyunk.”

„Sokat dolgozom a fizikumomon. A vállammal történtek óta sokkal többet dolgoztam a felsőtestemen. Remek stábunk van, akik elmondják, hogy mit kell tennünk, mindenkinek azt, ami a számára a legjobb.”

Második időszaka a klubnál

„Úgy jöttem vissza, hogy volt néhány nagyszerű idényem egy nagyszerű klubnál. Most már sokkal tapasztaltabb és motiváltabb vagyok, trófeákat akarok nyerni és a legjobbamat akarom nyújtani a világ legnagyszerűbb klubjának.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK