Ancelotti: Egy lépés választ el minket az idény első trófeájától

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Barcelona elleni Spanyol Szuperkupa-döntő előtt.

A mérkőzés

„Remekül vagyunk. Mindenki nyugodt. A csapat és a játékosok regenerálódtak vagy regenerálódni fognak a döntőig. A csapat jól érzi magát és motivált. Egy lépésre vagyunk attól, hogy begyűjtsük az idény első trófeáját. Megpróbáljuk megtenni, amit kell, vagyis megnyerni a döntőt. Mindig izgalmas az ilyen típusú meccsekre készülni. Ezt mindenki láthatja, nagyszerű meccsnek ígérkezik.”

Carvajal

„Jól van. Tegnap pihent, mivel a veteránoknak egyértelmű, hogy több időre van szükségük a regenerálódáshoz, mint a fiataloknak. Jól lesz. Már döntöttem arról, hogy kik fognak játszani, de nem árulok el erről semmilyen részletet.”

Xavi

„Nagyszerű munkát végez a Barcelonánál. Nincs olyan sok tapasztalata mint nekem, de ha az ember elkezd egy munkát, természetes, hogy nincs meg a tapasztalata. Az segítség, hogy ő volt a világ egyik legjobb középpályása. Ez egy más munkakör, de az elképzelése a futballról sokat segít neki, remekül csinálja.”

Kroos

„Nem zavarta a fütty, nem is fogja. Olyan sokat tud a világról, hogy semmi nem tudja zavarni. Nem beszéltem vele erről. Motivált és készen áll a játékra.”

Nacho

„Ő az egyik olyan játékos, aki példát mutat az újaknak komolyságból, profizmusból, motivációból és győzni akarásból. Minden játékos, aki megjárta a klubot, mint Modrić, Kroos, Carvajal, Ramos és Nacho, példaképnek számítanak azoknak, akik újonnan csatlakoznak a klubhoz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Courtois
Tovább

Courtois: Álmodoztam erről a napról

A belga kapus a Cádiz elleni bajnokin tért vissza súlyos sérülése(i) után. A klub hivatalos csatornájának munkatársa ezzel…