Joselu: Az utolsó pillanatig küzdött a csapat

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Joselu és Nacho nyilatkozott az újságíróknak a Király-kupa küzdelmeitől való búcsút követően.

Joselu:

„Volt néhány egyéni hibánk, amelyek nagyon rosszul jöttek nekünk, de összességében jó meccset játszottunk. 2-2-nél meg akartuk nyerni a meccset, de sok olyan játékosunk van, akik rengeteg meccset játszottak már az idényben, sok játékperc van a lábukban. Az utóbbi hetek kemények voltak számunkra, de most ki kell értékelnünk a mai történéseket, majd a következő meccsre kell koncentrálnunk.”

„Az elmúlt héten sokat utaztunk, két hosszabbításos meccset és egy döntőt is lejátszottunk. Ez fizikálisan felemészti az embert. Vissza kellett utaznunk, majd azonnal jött is ez a meccs. A csapat nyerni akart, a végsőkig küzdött, de a sok utazás, a sok mérkőzés megtette a hatását. Most az a fontos, hogy már januárban megnyertünk egy trófeát. Ideje a LaLigára és a BL-re koncentrálnunk.”

„Örülök, hogy belőttem a hosszabbítást jelentő gólt, örömmel teszek meg minden tőlem telhetőt a csapatért, de csalódott vagyok a végeredmény miatt. Most a vasárnapra kell gondolnunk.”

Nacho
Nacho (forrás: realmadrid.com)
Nacho:

„Fáj a kiesés, mert ennél a klubnál óriásiak az elvárások, mi pedig mindig harcban akarunk állni minden trófeáért. Logikus, hogy ma nem az volt a célunk, hogy kikapjunk.”

„Szerettük volna folytatni egy olyan sorozatban, amelyet nagyon kedvelünk. Nem fogunk letörni, magabiztosak vagyunk. Ma veszítettünk, de összességében egy komplett mérkőzést játszottunk. Tanulnunk kell a hibáinkból.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK