Ancelotti: A csapat végig szárnyalt

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid kétgólos győzelemmel zárta a Getafe elleni bepótolt bajnokit, az olasz mester pedig szokás szerint értékelte a látottakat.

A mérkőzés

„A játékvezető engem lappal büntetett, de nem adott büntetőt. Nem szeretnék beszélni erről, inkább a meccsről beszélek, mivel nagyszerűek voltunk. Nagyon örülünk.”

„A Getafe sok beadással operált. Az első félidőben Tchouaméni segített nekünk a beíveléseknél. A második játékrészben Camavinga is remek munkát végzett, egy kicsit megváltoztattuk a felállást, hogy a széleket jobban tudjuk irányítani. Mélyebben játszottunk, a vezetés megszerzése pedig megnyitotta a lehetőségét annak, hogy kontratámadásokat vezessünk.”

A derbi

„Ha megnyerjük a következő két meccsünket, hat pontot szerzünk a tabellán, ami nagyon jó lenne. De az idény hosszú. Ma a csapat az első pillanattól az utolsóig szárnyalt. Most fel kell készülnünk a derbire.”

Tchouaméni 5. sárga lapja

„Nem tudom mi történt, kapott egy lapot, nem lesz bevethető a következő meccsen. Rüdiger kapott egy rúgást, meglátjuk, hogy mi lesz vele a következő néhány napban.”

Rüdiger rúgása

„Két napunk van arra, hogy regenerálódjon. Ez egy komoly ütés volt az izomnak. Rüdiger egy harcos, bonyolítaná a dolgunkat, ha egy apró kellemetlenség miatt nem lenne bevethető a mérkőzésen.”

Jelenlét a pályán

„Jó hangulatban vagyunk, motivált a csapat. Harcoltunk, küzdöttünk, jól kezeltük a meccset, ami nem volt egy könnyű találkozó. A Getafe sok ütközéssel és beíveléssel tarkítja a játékát. Azért volt erős a jelenlétünk a pályán, mert nagyon erős játékosaink vannak.”

Vini Jr.

„Lecseréltem, mert közeledett a meccs vége, mi pedig jól álltunk. Az utolsó néhány percre lehoztam, mert nem volt annyira hatékony. De sok lehetősége volt a kontrák során Bellinghammel és Valverdével együtt. Luka meccse is tetszett.”

Madridstore
Kattints a kínálatért! A vásárlás után jelezd, hogy a penamadridista.hu-ról jöttél! Hala Madrid!
Sárga lap

„Megmondtam a bírónak, hogy Brahim esete büntető volt, erre adott egy sárga lapot.”

Joselu nagyszerű meccse

„Joselu mindent megtesz, ami ahhoz kell, hogy maradhasson. Csodálatosan végzi a dolgát. Áldás, hogy van egy ilyen kvalitásokkal bíró támadónk. Mindig készen áll, akár kezdőként, akár csereként segítse a csapatot. Nagyon szerény srác, elégedettek vagyunk vele.”

Vini cseréje

„Mondtam neki, hogy le fogom cserélni, ő pedig azt mondta, hogy ne. De jön egy újabb meccs.”

Középső védők

„Vannak középső védőink, Tchouaméni is remekül teljesített, de ott van Rüdiger is.”

Modrić

„Szerintem remekül van, a mai meccse tökéletes volt. Ő irányította a labdatartást. Sok energia volt a pályán, de ő határozta meg a sebességet, kiváló meccset játszott.”

Forrás: realmadrid.com
Komment
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Joselu és Brahim
Tovább

A Cádiz elleni kezdőcsapat

Az olasz mester az alábbi játékosokat küldi pályára a ma délutáni bajnokin. Kezdőcsapat 1. Courtois2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…
Thibaut Courtois (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Cádiz elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas…