Joselu: Örülök a duplázásnak és a győzelemnek

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a két gólt szerző Joselu és az első gól előtti gólpasszt jegyző Lucas Vázquez nyilatkozott az újságíróknak a Getafe elleni győzelem után.

Joselu:

A mérkőzés

„Tudtuk, hogy milyen komplex mérkőzés lesz, mivel a Getafe egy fizikálisan erős csapat, tudtuk, hogy meg fogják nehezíteni a dolgunkat. Ezt az előző, Bernabéuban lejátszott mérkőzésen is láthattuk. Biztosak voltunk benne, hogy ez egy nagyszerű nap lesz arra, hogy átvegyük a vezetést a tabellán ezzel az elhalasztott mérkőzéssel, amelyet meg kellett nyernünk. Most néhány nagyon fontos meccs vár ránk, alig várjuk őket.”

„Az első pillanattól kezdve keményen kellett dolgoznunk, mivel erősek hazai pályán, hiszen alig veszítettek itt egy vagy két meccset. A csapat keményen dolgozott, nyugodtak voltunk, a legtöbbet kihoztuk a lehetőségeinkből. Persze lőhettünk volna több gólt is, a Real Madrid volt a jobb csapat.”

Csapatdinamika

„A csapat remekül dolgozik, mind a 25 kerettag odateszi magát. Mindannyian kivesszük a részünket. Egy nagyon jó, egészséges csapat ez. Ez meg is látszik, amikor az edző megadja nekünk a lehetőséget az olyan meccseken, mint a mai, mi pedig élünk ezekkel.”

Dupla

„Örülök a meccsnek. Nagyon örülök, hogy sikerült dupláznom a Real Madridban és megnyertük a meccset. Ez a kemény munkának köszönhető, számomra a legfontosabb az volt, hogy megnyerjük a meccset.”

Gólok

„Lucas csodálatos labdát adott az első gólnál. Próbáltam irányt váltani középen, hogy átverjem a kapust. A második gólnál, amikor Vini passzolt nekem, a középső védő megpróbált elém kerülni, úgyhogy levettem a labdát és megpróbáltam keresztbe ellőni.”

Büszkeség

„Már az, hogy itt vagyok, egy álom, ahogy az is, hogy ezt megoszthatom a csapattársaimmal és mindenkivel, aki körülöttünk van és segít nekünk. Büszke vagyok a karrieremre, arra, hogy végül itt kötöttem ki.”

Lucas Vázquez
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)
Lucas Vázquez:

A mérkőzés

„Tudtuk, hogy ha nyerünk, akkor az első helyre kerülünk. De azt is tudtuk, hogy nehéz lesz. De elszenvedték első hazai vereségüket ebben az idényben. Elszántan és egységként dolgozva játszottunk 90 percen át.”

„A bajnokságban nagyon kiegyensúlyozottak voltunk, nagyszerű formában vagyunk. Így kell folytatnunk tovább, hiszen két nagyon fontos hét áll előttünk.”

Kiváló védekező munka

„Védekezésben az egész csapat remekül teljesít. Nagyszerűen védekeztünk, sokat futottunk, megnyertük a fejpárbajokat. A keret remek, mindannyian megmutatjuk, hogy ha lehetőséget kapunk, tudunk teljesíteni. Ez jobbá teszi a csapatot.”

Joselu

„Nagyon könnyű kapcsolódni vele. Megteremti a különbséget a tizenhatoson belül. Sok évig játszottunk együtt, ez meglátszik a pályán.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK