A HP a Real Madrid legújabb szponzora

HP szponzori szerződés
A HP szponzori szerződés aláírása (forrás: realmadrid.com)

A klub 121 éves történetében először kerül fel mezszponzor a Real Madrid mezének ujjára.

A Real Madrid hivatalos közleményben jelentette be, hogy globális technológiai partnerségre lépett a HP-val. A több éves szerződés szerint a HP lesz az első márka, amely a klub 121 éves története során megjelenik a Real Madrid mezének ujján. A szponzori megállapodás mind az első számú csapatra, mind a női csapatra, mind pedig az utánpótlás bázisra egyaránt vonatkozik.

Emellett a HP a klub legújabb technológiai partnerévé vált. Az együttműködés célja a klub tereinek digitális transzformációja és a szurkolói élmény javítása a megújuló Santiago Bernabéuban és azon kívül, beleértve a személyes élményt, játékokat és a klub működését.

video
play-rounded-fill

„A HP és a Real Madrid két ikonikus globális márka, amelyek osztoznak azon a közös célon, hogy elragadtassák a szurkolókat, lehetővé tegyék a kivételes teljesítményt és pozitív hatást gyakoroljanak közösségekre” – mondta Antonio Lucio, a HP marketing és vállalati ügyekért felelős vezetője. „Megtiszteltetés, hogy a Real Madriddal léphetünk partnerségre, számos izgalmas lehetőséget látunk arra, hogy a HP technológiájának és márkájának erejét kihasználva csodás új élményeket teremtsünk a szurkolók számára, miközben megerősítjük közösségünket.”

Madridstore
Kattints a kínálatért! A vásárlás után jelezd, hogy a penamadridista.hu-ról jöttél! Hala Madrid!

A szerződés aláírása köré szervezett eseményen a Real Madrid részéről jelen volt Florentino Pérez, Carlo Ancelotti, továbbá a női és férfi csapat kapitányai, Ivana, Kenti Robles, Luka Modrić és Nacho. A Real Madrid játékosai először az Atlético Madrid elleni, február 4-én megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzésen viselik az új szponzoruk logóját is ábrázoló mezeket.

Mindkét márka egyik közös célja az, hogy közösségeket erősítsenek meg, továbbá előre mozdítsák a tiszteletet és elfogadást a sport és a technológia segítségével. A HP a digitális szakadék ellen küzd világszerte úgy, hogy milliók számára gyorsítja fel a digitális egyenlőség megteremtését, a Real Madrid pedig elkötelezett egy sokkal befogadóbb közösség kialakítása mellett a sportban. Az új szponzori megállapodásuk részeként a két szervezet olyan programokat is létre fog hozni közösen, amelyek olyan társadalmi kérdésekkel foglalkoznak, mint a digitális szakadék.

A HP logója a Real Madrid mezén
A HP logója a Real Madrid mezén (forrás: realmadrid.com)

Az AS információi szerint a megállapodás idényenként 70 millió eurós bevételt jelent a Real Madridnak.

Forrás: HP.com, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…