Diego Simeone: Képesek vagyunk borsot törni az orruk alá

Diego Simeone
Diego Simeone (forrás: youtube screenshot, Atlético de Madrid)

Az Atlético Madrid edzője a Real Madrid elleni bajnoki előtt.

„Jó mérkőzést kell játszanunk, ahogy a Real Madrid ellen mindig. Ők az egyik legnagyobb riválisunk, soha nem veszítenek, vagy csak alig, az edzőjük remekül menedzseli az öltözőt, óriási kvalitásokkal bíró játékosaik vannak. Egy olyan mérkőzésen kell majd a saját utunkat járnunk, ahol úgy hisszük, hogy képesek vagyunk borsot törni az orruk alá.”

„Nincs kétségem afelől, hogy kik lesznek ott a kezdőben, még ha ezt nem is mondom most el itt. Néha vannak kétségeim, de ezúttal erről nincs szó.”

„Két meccset játszottunk hazai pályán, egyet idegenben, mivel a szuperkupán tapasztalt hangulat egészen hasonló volt ahhoz, amivel holnap találkozunk majd a Bernabéuban, ahol nagyon erősek.”

„Hogy rajtuk lesz-e a nyomás? Nem gondolom, hogy ez így lenne, a motivációjuk még nagyobb lesz, hiszen egy olyan rivális ellen játszanak, amely már legyőzte őket, de nem gondolom, hogy a Madrid játékosai túlgondolnák a dolgot. Nyerni mennek ki a pályára, tudják, hogy ott csak a győzelem járhat a fejükben, és ennek megfelelően dolgoznak majd.”

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK