Simeone: Nem volt olyan lendületes ez a derbi, mint a másik három

Diego Simeone
Diego Simeone (forrás: youtube screenshot, Atlético de Madrid)

Az Atlético Madrid mestere is nyilatkozott a Real Madrid elleni döntetlen után.

„Ez a döntetlen segít, hogy tovább haladjunk a bajnokságban. Hogy milyen íze van ennek a pontnak? Egyáltalán nem érdekel a pont, a csapat végig kereste a lehetőséget, feladhatták volna, de nem tették, így pedig megszerezték a jól megérdemelt döntetlent.”

„Nem érzem úgy, hogy elmulasztottuk volna a győzelem lehetőségét. Számomra furcsa mérkőzés volt ez, jobbak voltak nálunk. A második félidő nagyon hosszú volt, mindkét oldalon néhány lehetőséggel. Nem volt olyan lendületes derbi, mint a másik három ebben az idényben. Idegenben nem olyan rossz ez a döntetlen.”

„Szerintem mindkét csapat számára jól megtervezett mérkőzés volt. Llorentével, Bariosszal és Memphisszel próbáltunk erőre kapni. Azért sikerült gólt szereznünk, mert végig kerestük ennek lehetőségét. Kár, hogy nem találtunk be korábban, mivel akár meg is nyerhettük volna a meccset.”

„Gyenge játék volt mindkét csapattól. A Real Madridnak két helyzete volt, Brahimé és Rodrygóé. Nálunk ott volt Griezmanné és a visszavont találat, amelyről azt mondták a bírók, hogy azért volt érvénytelen, mert Saúl a kapus előtt állt.”

„Mindenki jól jött ki a második félidőre, bizakodó vagyok a szerdai kupameccset illetően.”

Forrás: managingmadrid, MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK