Gyászhír: Elhunyt Miguel Ángel González

Miguel Ángel González
Miguel Ángel González (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid C.F., a klub elnöke és vezetősége szomorúan értesült arról, hogy Miguel Ángel González, klubunk korábbi kiemelkedő kapusa, a Real Madrid és a spanyol válogatott legendás alakja elhunyt.

A klub szeretné részvétét és szeretetét kifejezni feleségének, María del Pilarnak, fiának, Miguel Ángelnek, unokáinak, Danielának és Maurónak, valamint minden hozzátartozójának, egykori csapattársainak és szeretteinek.

Az alatt a tizennyolc esztendő alatt, míg Miguel Ángela a Real Madrid mezét viselte, 1968 és 1986 között, 2 UEFA-kupát, 8 spanyol bajnoki címet, 5 spanyol kupát és 1 spanyol ligakupát nyert. Az 1975/1976-os szezonban elhódította a Zamora-díjat.

Miguel Ángel 18 alkalommal szerepelt a nemzeti válogatottban, két világbajnokságon (Argentína, 1978 és Spanyolország, 1982) is tagja volt a spanyol keretnek.

Miguel Ángel gyakorlatilag egész életét a Real Madridnak szentelte. A 18, játékosként eltöltött idény mellett további feladatokat is ellátott a klubnál, úgymint az első csapat menedzsere, kapusedzője és az egykori Real Madrid edzőközpont igazgatója.

Miguel Ángel 76 éves korában hunyt el. A Real Madrid szeretné részvétét nyilvánítani a klub tagjai és rajongói irányába. Nyugodjon békében.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…