Brahim: Örülök, hogy segíthettem a csapatnak

Brahim
Brahim (forrás: realmadrid.com)

Az RB Leipzig elleni mérkőzés egyetlen gólszerzője, a mérkőzés legjobbjának választott Brahim Díaz nyilatkozott a BL-nyolcaddöntő odavágója után.

Hiányzók

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak a gólommal. Tetszik, ahogy a sérülések ellenére teljesítünk. Hiányzik Jude, Rüdiger, a srácok, akik hosszú idő óta vannak távol… De továbbra is meg tudjuk mutatni, hogy nagyszerű csapat vagyunk, mi vagyunk a Real Madrid.”

Csere

„Még nem tudom pontosan, hogy mi a helyzet. Éreztem egy rúgást, aztán mintha begörcsölt volna a vádlim. Szerintem holnap megvizsgálnak és kiderül, hogy semmi gond.”

A mérkőzés

„Voltak lehetőségeink, ahogy nekik is. Nagyszerű meccs volt. A ki-ki meccs most nekünk kedvezett, szerintem dominálhattunk volna jobban, de összességében jó teljesítményt nyújtottunk. A visszavágón is fogunk gólt lőni.”

A gólja

„Megkaptam a labdát, lefordultam, majd láttam, hogy nem mernek leszerelni, hátráltak, én pedig a felső sarokba csavartam a labdát. Intuitív vagyok. Láttam Vinit, szerettem volna neki passzolni, de aztán kivártam. Csodás gól volt.”

Bellingham

„Imádom őt, az első naptól kezdve nagyon jól kijövünk egymással. Segítek neki a spanyol tanulásban. Világklasszis játékos, örülünk, hogy itt van velünk. A karizmája mellett egy csodás ember és játékos is.”

Nemzeti csapat

„Így kell folytatnom, meg kell mutatnom, hogy mire vagyok képes a pályán, ennyi. Szeretném segíteni a csapatot, elvégezni a feladatomat. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen csapattársaim vannak, akik mindent sokkal könnyebbé tesznek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Rodrygo
Tovább

A Bayern München elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a Bayern München elleni BL-elődöntő odavágójára. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão,…