Ancelotti: A végsőkig harcoltunk

Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Rayo Vallecano elleni döntetlen után.

A mérkőzés

„Az első félidőben nagyon jól kezdtünk. Remekül járattuk a labdát, lőttünk egy gólt, ráadásul lőhettünk volna még egyet. A büntetőig mindent remekül csináltunk. Ezt követően megváltozott a mérkőzés, sokkal több volt a küzdelem, a játékmegszakítás. Nem volt könnyű egy ilyen helyzetben lehetőségeket kidolgozni. Keményen harcoltunk, döntetlen lett a vége. Nem örülünk, de még mindig jó helyzetben vagyunk. Nyugodtak vagyunk.”

„Az egyenlítést követően minden megváltozott. Nem szeretjük az ilyen meccseket, amelyek tele vannak küzdelemmel és játékmegszakítással. El kell fogadnunk ezt, hiszen vannak ilyen mérkőzések. A fontos az, hogy harcban voltunk az utolsó pillanatig. Minden meccset meg akarunk nyerni, de ahhoz, hogy a bajnokságot megnyerd, a megnyerhetetlen meccseket is meg kell nyerned. Néha fájnak a döntetlenek, de ezek is lehetnek pozitív lépések a liga megnyerése felé.”

Egyenlő intenzitással játszott a két csapat?

„Megvolt nálunk az intenzitás, de a Rayo ebből a szempontból nagyon jól teljesített. Remekül működött a tervük, mi pedig szereztünk egy pontot, ami jól jöhet még később.”

Vallecas

„Nem könnyű stadion ez. Hozzá kell szokni a rövidebb pályához. Egy más típusú meccset kell játszanunk itt. Fáj a döntetlen, mivel remekül kezdtünk, de a büntető mindent megváltoztatott.”

Koncentráció hiánya?

„Mikor nem koncentráltunk? Szerintem mindig koncentrálunk, ma sem volt ez másképp, amikor a dolgok nem mentek olyan jól. Nagyon nehéz ebben az idényben hibáztatni ezt a csapatot.”

Modrić

„Remekül játszott, minden tőle telhetőt megtett. A labdával ő volt a legveszélyesebb. Remekül játszott, kereste a passz lehetőségét, remekül helyezkedett. Olyan volt mint mindig.”

Beszélgetés a bíróval a lefújás után

„Nem beszéltem vele Carvajal piros lapjáról, de a visszarántásokról igen, amik nálam mind lapot érnek. Azt mondta, hogy nem mindegyik az, én pedig elfogadtam a magyarázatát. Úgy gondolom, hogy a bíró jó meccset hozott.”

Sárga lapok reklamálásért

„Ezt meg fogom beszélni az érintett játékosokkal. Harcos meccs volt, érthető a reklamálás.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Courtois
Tovább

Courtois: Álmodoztam erről a napról

A belga kapus a Cádiz elleni bajnokin tért vissza súlyos sérülése(i) után. A klub hivatalos csatornájának munkatársa ezzel…