Quique Sánchez Flores: Meg akarjuk nehezíteni a dolgukat

Quique Sánchez Flores
Quique Sánchez Flores (forrás: youtube screenshot, Sevilla FC)

A Sevilla edzője a Real Madrid elleni bajnoki előtt.

A mérkőzés

„Nehéz mérkőzésre számítunk. Egyértelmű, hogy az elmúlt időszakban javultunk, de ezt ezen a meccsen is meg kell mutatnunk. Jelenleg a Real Madrid a legjobb csapat a ligában. Hazai pályán nagyon erősek, de nekünk megvan a saját tervünk a meccsre, meg fogunk próbálni jó eredményt elérni.”

Az ellenfél

„Nagy csapatról van szó, amely hozzászokott a győzelemhez. Nagyszerű játékosaik vannak a pálya minden pontján, ez pedig bármely csapatot a maximumra késztet. Nehéz őket megtörni, de megpróbálunk majd nyomást gyakorolni rájuk, megpróbáljuk elérni, hogy kényelmetlenül érezzék magukat. A célunk az, hogy olyan sokáig játékban legyünk, ameddig csak lehet.”

A csapat állapota

„Még messze vagyunk attól a szinttől, amit a legjobb Sevillától megszokhattunk. Pozitív, hogy az elmúlt néhány hétben nagyon sok időt töltöttünk együtt csapatként, és elkezdtük lefaragni a hátrányunkat azokkal a csapatokkal szemben, akik évek óta együtt dolgoznak. Mostanra olyan teljesítményt látunk a pályán, amilyet elvárnánk az olyan kaliberű játékosokkal, akik itt vannak. Nem könnyű szintet lépni, de jelenleg remek a hangulat, szeretnénk ebben a szellemben folytatni.”

Sérülések

„Egyre több játékos tér vissza sérülésből, ami optimizmusra ad okot, hiszen az elkövetkezendő hetekben ők is integrálódhatnak. Nagy változások voltak az edzéseink intenzitásában, a megközelítésünkben, ez pedig sajnálatos módon néha oda vezet, hogy néhány játékos problémákat szed össze.”

Bátorság

„Olyan bátran fogunk játszani, ahogy hagyják nekünk, hiszen figyelembe kell vennünk azt, hogy ki lesz az ellenfelünk. Egy tökéletes teljesítményre lesz szükségünk. Ha ezt sikerül elérnünk, akkor szerintem jó esélyünk van.”

Forrás: sevillafc.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK