Modrić: Ismét megmutattuk, hogy sosem adjuk fel

Luka Modrić
Luka Modrić (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a győztes találatot jegyző Luka Modrić, Nacho és Lucas állt a sajtó rendelkezésére a Sevilla elleni győzelem után.

Modrić:

„Nehéz mérkőzés volt. A Sevilla nem könnyítette meg a dolgunkat, de megszereztük a győzelmet és csak ez számít. A győzelem mindig ad egy kis plusz elégedettséget, még akkor is, ha korábban is betalálhattunk volna már. Örülök, hogy hozzájárulhattam a gólhoz. Mennünk kell tovább.”

„Minden nap gyakorlom a kapura lövést Valdebebasban. Lőni kell. Ma lőttem, Istennek hála pedig be is ment a labda a kapuba.”

„A győzelem kulcsa a kitartásunk volt. Soha nem álltunk le, folyamatosan támadtunk, sok helyzetet dolgoztunk ki. Tudtuk, hogy nem hagyhatjuk kicsúszni a kezeink közül a három pontot. A Barcelona közeledett, így nem hagyhattuk, hogy ez történjen. A végén kifizetődött a kitartás, három nagyon fontos pontot szereztünk a ligában. Megmutattuk, hogy a végsőkig harcolunk, soha nem adjuk fel. Ezt már sokszor megmutattuk korábban is, ez benne van a Real Madrid génjeiben. Szerettük volna korábba lezárni a meccset, de néha így sikerül.”

„Sergio a barátom, a testvérem. Ő egy nagyszerű játékos, amit továbbra is megmutat. Annak ellenére, hogy mindenki a korunkról beszél, folyamatosan megmutatja, hogy nagyon magas szinten képes játszani. Öröm volt nézni a játékát. Nagyszerű meccset játszott, boldog és izgatott, hogy visszatért a Bernabéuba. A szurkolók is örömmel fogadták, bár ma a másik oldalon. Ő egy legenda, a világfutball és a Real Madrid egyik nagy alakja.”

Nacho
Nacho (forrás: realmadrid.com)
Nacho:

„Nagyon boldogok vagyunk, tudtuk, hogy nehéz meccs lesz. A Sevilla nem remekelt a ligában korábban, de még mindig egy nagyon jó csapat, akik megnehezítették a dolgunkat.”

„Nem adtuk fel a harcot az utolsó pillanatig, ahogy ezt gyakran csináljuk. Nehéz volt területet találni, de három nagyon fontos pontot szereztünk, köszönhetően Luka nagyszerű góljának.”

„Láthatjuk őt az edzéseken minden nap, sok olyan gólt lő, mint a mai. Nagyon örülök neki, és hogy minden játékos a keretből kiveszi a részét a sikerekből, ez alapvető fontosságú. Mindannyian nagyon fókuszáltak vagyunk, ezt ki kell használnunk.”

„Sergio egy legenda. Hosszú évekig a példaképem volt. Ez egy különleges este volt. Mondtam neki a meccs előtt, hogy megtiszteltetés ellene játszani, bár inkább azt preferálom, ha az én csapatomban van. Csodás este volt.”

Lucas Vázquez
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)
Lucas Vázquez:

„A csapat az elsőtől az utolsó pillanatig megmutatta, hogy éhes a sikerre. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Nem volt szerencsénk az utolsó harmadban, de nagyon örülünk a teljesítménynek, amit letettünk az asztalra.”

„Rengeteg játékmegszakítás volt, ami nem tett jót a játékunknak, sokkal nehezebbé tette a meccset.”

„Az, hogy veretlenek vagyunk a Bernabéuban, jól mutatja, hogy milyen remek idényünk van. A csapat nagyon motivált, trófeákat akar nyerni. A legnehezebb rész még előttünk áll, de nagyon motiváltak vagyunk, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez.”

„Már láttunk néhány ilyen mozdulatot Lukától. Fantasztikus játékos, hihetetlen. Elfogytak a jelzők arra, hogy mennyire nagyszerű játékos. Szerencsések vagyunk, hogy élvezhetjük a játékát.”

„A keret nagyon magas szintet képvisel. Minden meccsen megmutatjuk ezt, bárki is lépjen pályára. A hiányzók ellenére sem csökkent a csapat színvonala, ez pedig nagyon sokat elmond rólunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Cádiz elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas…